Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

PvdA heeft traditionele achterban vernietigd

sticker 'oldskool', Amsterdam

“Niks kan Wilders doen. Het is wel leuk, hij is hier op bezoek geweest, kan hij zeggen, helemaal rosy en dadelijk sterven, hij is in de Schilderswijk geweest … en jij ook voor het eerst van je leven.”

De opmerking van de bejaarde autochtone man in GSTV-docu ‘Tom Staal bezoekt de Shariadriehoek’ is vlijmscherp en glashard.

poster De Bilderburger AmsterdamGeïnterviewd worden enkele Nederlanders die onmachtig waren om wijken te ontvluchten waar onplezierige aspecten van de multiculturele samenleving domineerden.

sticker Skuter Boys Gang Amsterdam 2013

Mensen bij wie veertig keer ingebroken werd, wier dochters als getatoeëerde slaven het loverboy-circuit in verdwenen en die sinds jaren de PvdA verruilden voor Wilders.

Dergelijke mensen doen me altijd herinneren aan de werkster uit het studentenhuis waar ik 15 jaar geleden in Utrecht woonde. “Die Turken en Marokkanen, wat er nu weer is gebeurd!” zo begonnen veel van haar verhalen.

Met haar gezinnetje woonde ze in een ‘moeilijke Utrechtse wijk’ en had ook nog eens een apparaat waarmee de frequentie van politie-auto’s kon afluisteren, dus was stukken beter op de hoogte dan ik.

sticker Schurk Amsterdam Overtoom

Die eenvoudige, hardwerkende Nederlanders, die met eigen ogen dagelijks konden aanschouwen hoe hun leefomgeving vernietigd werd door de hypocrisie en minachting van het linksige gepeupel in politiek, media, ambtenarrij en zogenaamde intelligentsia. Afwijkende geluiden werden bestempeld als kleinburgerlijk racisme en verder toch goeddeels genegeerd. Waarom zou je je verdiepen in concrete maatschappelijke problematiek terwijl je ook tijdens politieke borrels ‘gratis’ champagne kan consumeren?

Zou wel eens een overzicht willen zien van de ‘multiculturele slachtoffer-statistieken’ van de laatste kwart eeuw: moorden, berovingen, inbraken met geweld, verkrachting, enz. Hopelijk gaat onze grens dan even wagenwijd open ‘de andere kant op’ als dat hij de laatste 45 jaar immigranten absorbeerde.

sticker 'PvdA vastgoed maffia'Paradoxaal genoeg leidde het beleid van de PvdA en aanverwante parasitaire belangen aldus primair tot een sociale, economische en deels ook fysieke vernietiging van haar eigen electoraat: de autochtone onderklasse.

DF

Gerelateerd:

Sticker van de dag: boerka & niqaab

Media weerbaarder tegen agressie

Positieve discriminatie bespot door leerlingen

Belemmert de overheid integratie van Marokkanen?

Democratuur en het boek ’1985′


Tags:        |      |      |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>