Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Protest om graf hindoe op ‘moslim-kerkhof’

sticker submission Amsterdam center 2013 December islam

De begrafenis van een hindoe in het zuiden van Pakistan heeft geleid tot protesten. Boze islamieten groeven het lijk woensdag op omdat de begraafplaats exclusief voor hen bedoeld zou zijn.

Volgens de moslims hadden hindoes zo’n vier jaar geleden beloofd hun doden elders te begraven, ook al wordt het kerkhof sinds lang door beide geloofsgemeenschappen gebruikt. Eerder al was er een muurtje gemetseld om de lijken van hindoes te scheiden van de islamieten, meldt Dawn.

sticker Narcoze schedel skull Amsterdam art

De politie pikte de grafschennis echter niet en begroef de man opnieuw op dezelfde plek, vlakbij het graf van zijn vader. Imams van diverse moskeeën waren woedend op de agenten, waarna moslims een brug in het Badin District blokkeerden. Na dreigementen uit de islamitische gemeenschap om het lijk opnieuw op te graven besloot de politie het kerkhof te beschermen.

In dezelfde regio werd begin oktober al een overleden hindoe opgegraven en ‘weggegooid’.

DF

Gerelateerd:

Boerka-bommen afgeknald in Pakistan

Taliban: ‘roze ballonnen of mini-rokjes?’

Man verbrand in Pakistan wegens bladzijdes koran


Tags:    

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>