Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Prostaat behandeld, geen aanranding

sticker south side Baltics 2012

Een arts in de Emiraten zal niet vervolgd worden om de behandeling van een man aan zijn opgezwollen prostaat. De patiënt beschuldigde hem van aanranding.

De veertiger bezocht de dokter om ‘rectale problemen’, waarna de medicus een prostaatvergroting ontdekte. De patiënt vroeg om medicatie. De arts vertelde de man zijn jurk op te tillen en voorover te buigen, schrijft GulfNews. Het in zijn aars schuiven van een medisch instrument verontwaardigde de patiënt echter dusdanig dat hij een woedeaanval kreeg. Hij beschuldigde de dokter van aanranding en diende een klacht in op een politiebureau.

sticker kiss my fabulous ass Amsterdam center 2013 December

De arts moest zich vervolgens melden bij de autoriteiten aan wie hij uitlegde dat het een standaard medische procedure betrof. De politie verwees de zaak naar het openbaar ministerie (OM) voor verder onderzoek.

De dokter wees de wetshandhavers vervolgens op een medische website die de behandeling beschreef. Het OM besloot de beschuldigde uiteindelijk maar te laten lopen wegens ‘de afwezigheid van een misdrijf’.

DF


Tags:        |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>