Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Proces verkrachting mogelijk vertraagd

sticker reclaim your body Amsterdam Spui 2013 August woman

Advocaten van de vrouw die in Tunesië door twee wetshandhavers is verkracht hebben meer tijd nodig om nieuwe informatie te bestuderen. Dit zeiden ze tijdens de rechtszaak maandag.

Zo ontving de vader van het slachtoffer dreigementen en ook zou een van de beschuldigden geen onbevlekt blazoen bezitten.

sticker Jostakid fok dem cops AmsterdamDe agenten verstoorden de vrouw terwijl zij eind 2012 in hoofdstad Tunis op de achterbank van een auto vrijde met haar vriend. Twee van hen namen de meid mee en verkrachtten haar in hun politiewagen, terwijl de derde agent haar geliefde probeerde af te persen.

In eerste instantie klaagde de officier van justitie het jonge stel aan wegens ‘onzedelijkheid’, maar dit wekte ernstige maatschappelijke verontwaardiging op. Volgens Morocco World News sympathiseren veel Tunesiërs met de vrouw.
street art sticker 'PNZ' in De Jordaan

Ook de islamistische regering werd zwaar bekritiseerd vanwege de rechtszaak. De godsdienstige politici zouden hun waarden aan de samenleving proberen op te leggen door de harde aanpak van het slachtoffer.

DF

Gerelateerd:

Zuid-Afrikanen wantrouwen politie

“Nieuwe Hitler” belaagt joodse meisjes Tunesië

Tunesië: feminisme & fundamentalisten

Aanvallen salafisten op soefi-heiligdommen Libië

Moslima 17 maanden verkracht door Hindoe (India)


Tags:        |      |      |      |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>