Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Predikant dwong meisjes in prostitutie

sticker Papa Satan Pope Philadelphia 2014 July religion

De Indiase politie heeft een geestelijke opgepakt in verband met het verkrachten en prostitueren van minderjarigen. De pedofiele pooier werkte voor de Kerk van Zuid-India (CSI) als predikant.

Aruldoss (60) lokte de van huis weggelopen meisjes (12 en 14) begin juli met cadeautjes, schrijft The Times of India. De pastoor en een medeplichtige verkrachtten de kinderen vervolgens en ‘verkochten’ ze aan een pooier in district Cuddalore.

sticker art-of-Bust Amsterdam North 2013 September girl fear ndsmDeze dwong de slachtoffers de prostitutie in en verhandelde ze kort later voor 5.000 Rs, omgerekend zo’n 60 euro, aan een andere pooier. De ‘relatie’ tussen de meisjes en de predikant zou openbaar gemaakt worden als ze niet meewerkten, zo werd gedreigd.
Rage1 sticker girl skirt Baltics 2012 September kind meisje

Politieagenten wisten de kinderen uiteindelijk te traceren via het signaal van hun gsm’s. De meisjes probeerden de autoriteiten in eerste instantie op een dwaalspoor te brengen door te liegen over hun werkzaamheden.

Men arresteerde behalve de geestelijke en zijn trawant ook drie vrouwelijke pooiers.

DF

Gerelateerd:

‘Loverboy’ dwong vrouwen in prostitutie

GB: vrouw prostitueert jonge meisjes

Meisje (17) in 2 jaar tijd 6 maal ‘uitgehuwelijkt’

Meisjes ontvoerd voor prostitutie


Tags:        |      |      |   

1 reactie

  1. Ik heb nog nooit een prostituee bczheot. Heb het uiteraard wel eens overwogen, maar een van de dingen die mij tegenhoudt is dat je als klant ook niet weet waar je terechtkomt. Je hoort toch wel eens verhalen over aggresieve pooiers of vriendjes die ‘plotseling’ thuis komen. Waarschijnlijk gebeurt dat soort dingen in de praktijk eigenlijk nooit, maar een ‘officiele’ status zou wel een geruststellend kunnen werken.Het is natuurlijk wel belangrijk dat zo’n register niet op je echte naam te herleiden is, en dat je als je uit het vak stapt niet voor de rest van je leven op te zoeken bent. En ik heb er ook weinig vertrouwen in dat de overheid dit goed kan regelen.Je zou eigenlijk een soort Bovag voor prostitutie moeten hebben. Een vereniging waarbij je je vrijwillig aan kan melden, waarmee je door lid te zijn kan laten zien dat je een bepaalde mate van kwaliteit hebt. Ik weet eigenlijk niet of er al zoiets bestaat, maar als het bestaat is het duidelijk niet bekend genoeg.Qua publieke registratie zou een lijst met 06-nummers van leden voldoende zijn. Als je 06 op de lijst staat, betekent dat (bijvoorbeeld) dat je geen klanten belazert, en veilig en hygienisch werkt. Omgekeerd zou zo’n vereniging ook een zwarte lijst bij kunnen houden met klanten die zich misdragen hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>