Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Postcodebeleid en subsidie religieuzen

verzet wie neemt de spijbelleiding

Het ‘mengen’ van autochtone en allochtone kinderen in het onderwijs is sinds lang een ideologisch speerpunt van het linksige stadsbestuur van Amsterdam.

Om die reden ontwikkelden de idealisten het zogeheten ‘postcodebeleid‘, dat inhoudt dat kinderen verplicht in de wijk waar ze wonen op school moeten ongeacht de eigen wensen of die van ouders.

sticker religion rulers god disbeliever satan business Amsterdam 2013 November

Als religieuze ouders die integratie echter liever niet plaats zien vinden, blijkt plots segregatie niet alleen geoorloofd maar vindt de gemeente het zelfs vanzelfsprekend om hun reiskosten voor bijzonder onderwijs te subsidiëren à 50.000 euro per jaar.

Het is niet zo dat de wetgever hypocriet is of discrimineert, denkt u dat vooral niet.

DF

Gerelateerd:

Voorlichting pesten op school risicovol


Tags:        |      |      |      |      |      |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>