Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Poolse verkracht en meer seksueel geweld

sticker 'dolphins rape people' Aardvark nyc

Terwijl ze met haar dochtertje stond te wachten op een taxi is een vrouw uit Polen een auto ingesleept, gedrogeerd en verkracht op 2 januari.

Voordat ze verdoofd werd bedreigde een man haar met een mes. Of ook haar tweejarige dochtertje misbruikt werd vermeldt het artikel op India Times niet. De Poolse was lid van een lokale spirituele groep in Noord-India en handelde in kleding. Onbekend is nog wie er achter de aanval zit.
Rage1 sticker girl skirt Baltics 2012 September kind meisje

(groeps)verkrachtingen schering en inslag

Seksueel geweld in India is ongeveer even gebruikelijk als door rood licht wandelen in Amsterdam. Beschrijving van alle gepubliceerde gevallen is volstrekt ondoenlijk, dus bij dezen een beknopte samenvatting van enkele gerelateerde berichten uit het eerste weekend van 2014:

  • Een 12-jarig meisje dat 16 maanden geleden door een groep verkracht werd onderging vrijdag haar negentiende operatie. Nog eentje heeft ze te gaan alvorens ze fysiek min of meer hersteld is (regio Jaipur).
  • Sticker Outrage Amsterdam 2013 December time 4 outrageDe 22-jarige overlevende van een groepsverkrachting beschuldigt de politie en een lokale politieke partij van het beschermen van de daders. Vier mannen kidnapten haar en nu is ze zwanger. Haar familie wil door DNA-analyse van de foetus een schuldige aanwijzen, maar de autoriteiten weigeren een test (Uttar Pradesh).
  • Een rector in het oosten van India heeft diverse meisjes maandenlang misbruikt. Hij is voortvluchtig (Mayurbhanj District).
  • Een 14-jarig meisje kreeg begin december pech met haar fiets en werd ontvoerd door een aantal jongemannen. Nadat een vriend van ze alcohol gebracht had werd het meisje vijf uur lang verkracht door de groep. Alle verdachten zijn gearresteerd (District Anuppur).
  • Half december werd een ander 14 jaar oud kind ontvoerd door twee mannen die haar twee weken gijzelden en verkrachtten. Een van de daders is vrijdag opgepakt (Bahraich District).
  • Een tiener (16) is woensdag gekidnapt door meerdere personen. De politie heeft de zaak in onderzoek (regio Goa).
  • Op de terugweg van school is een 9-jarig meisje aangevallen en verkracht door een onbekende dader* (regio Bangalore).
  • girl cries blood crying poster Amsterdam center 2013 September 'street art'Een bijlesleraar heeft in de kostschool van een Ngo minstens vijf maanden lang elf meisjes kunnen misbruiken. Ze zijn allemaal jonger dan 13. De dader zou zijn gearresteerd (Nalgonda district).
  • Nadat hun dochter meerdere groepsverkrachtingen had ondergaan en vervolgens levend was verbrand, verstoorde een lokaal politicus de rouwceremonie. Bovendien faalde de politie ernstig in deze zaak (Calcutta).

DF

* In deze zaak is een 13-jarige jongen opgepakt.

Gerelateerd:

Aanranding meisjes door leraren na porno

Menigte verkracht Indiase ‘heks’

Zelfverbranding verkracht meisje India

Vrouw verkracht om weigeren bruidsschat

Drietal verkracht epileptische tiener

Hoofd FBI India: “geniet van verkrachting”

“Verkrachtingsfeest Assam” leidt tot rel

Groepsverkrachting in ziekenhuis India

Humor-video India: verkrachting is schuld vrouw

Meisje levend verbrand na groepsverkrachting


Tags:        |      |      |      |      |      |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>