Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Politieagent ontheiligt Ka’aba met voet

sticker god allah mohammed boodschapper islam Amsterdam south-east 2013 january Hizb.nl

Prins Mishal Bin Abdullah, emir van de voor moslims heilige stad Mekka, heeft disciplinaire maatregelen geëist tegen een politieman die de Zwarte Steen van de Ka’aba respectloos behandeld heeft.

De agent leunde tegen het heilige object en waagde het zelfs zijn voet ertegenaan te zetten, meldt The Saudi Gazette. Foto’s van de man leidden tot verontwaardigde reacties op sociale media.
sticker moskee Amsterdam

De prins vond het gedrag van de bewaker hoe dan ook “volstrekt onacceptabel” en zei dat de afbeelding hem ernstig gekwetst had. “De militaire en burgerlijke staf van de Grote Moskee moet onderwezen zijn in de etiquette van het correct behandelen van pelgrims en bezoekers”, zei hij. De actie van de agent was “ongerechtvaardigd” en “tegen de goede manieren van de islam”.

DF


Tags:    

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>