Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Politici en collaborateurs

Laser 3.14 graffiti age politically correct fatalism Amsterdam 2012 foto Noah van Wijk

“Mannen, we zijn verraden door politici en collaborateurs”, zegt de Nederlandse commandant tegen zijn manschappen in de film Soldaat van Oranje.

Bij veel berichten die ik lees over groepsverkrachtingen, steekpartijen en andere wandaden zoals de gisteren bekend geworden mishandelingen van de zoon van Theo van Gogh, speelt deze zin door mijn hoofd.

Decennialang verzweeg of bagatelliseerde de overgrote meerderheid der linkse onderzoekers, beleidsambtenaren, politici, juristen, hulpverleners, hoogleraren en journalisten de schrikbarende toename van ernstige misstanden binnen de Marokkaanse gemeenschap in Nederland.

sticker Amsterdam 2013 Wilde hordeDe persoonlijke belangen van deze idealistische types waren immers veelal nauw verbonden met die van de nieuwe hulpbehoevenden.

Dus in plaats van te pleiten voor het afremmen of zelfs geheel stopzetten van dit heilloze multiculturele experiment, wat een logische stap in het belang van de meeste Nederlanders én Marokkanen zou zijn, ging de zwaar gesubsidieerde import van mensen uit Noord Afrika juist onverminderd door.

Onder het mom van gezinsvorming en andere ‘fundamentele rechten’ kwamen honderdduizenden te wonen in de Nederlandse verzorgingsstaat.

Nederlanders die het met deze gang van zaken oneens zijn, worden tot op de dag van vandaag gedwongen hieraan mee te betalen.

We leven immers in een sociaal-democratische rechtsstaat met vrijheid van meningsuiting, voor zover toegestaan door de wet.
sticker Wilde horde Amsterdam 2013

Maar als de wettenmakers corrupt en hypocriet zijn, als zij trachten de in verwarring verkerende burgers dieper de Europese dictatuur binnen te lokken, als Nederland door hun toedoen steeds meer verloedert, bestaat de plicht tot collaboratie met het regime dan nog?

Hielden de soldaten van Oranje zich zo’n 65 jaar geleden wel zo keurig aan de “wet”?

DF


Tags:        |      |      |      |      |      |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>