Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Paramedicus overleeft hinderlaag maar net

sticker stabbing Amsterdam Spui 2013 August steekpartij

Een Zuid-Afrikaanse ambulanceverpleegkundige is woensdag slachtoffer geworden van een gewelddadige beroving. Hij overleefde acht messteken.

De 30-jarige Ryno Strydom reed door het plaatsje Vereeniging, iets ten zuiden van Johannesburg, toen hij een man langs de kant van de weg zag liggen. Hij stopte om hulp te verlenen, maar dit bleek een ernstige vergissing.
sticker Tiquestar 2005 Amsterdam center 2013 September knife in back

Het ‘slachtoffer’ sprong overeind en belaagde Strydom samen met twee andere mannen, schrijft IOL-News. De medicus werd gestoken in zijn keel, borstkas, rug en benen.

De criminelen beroofden hem van zijn portemonnee en telefoons, alvorens weg te rennen. Dankzij een veiligheidsslot lukte het de bende niet zijn auto te stelen, zodat Strydom nog op eigen kracht twaalf kilometer kon rijden naar het ziekenhuis waar hij instortte. Zijn toestand is inmiddels stabiel.

DF


Tags:        |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>