Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

‘Paleis van Onrecht, II’: Donnie, Camille & Sezgin S.

sticker watch aktobe hooligans Amsterdam 2013

Een jaar geleden rijdt Bulgaar Milen Y. (21) in Den Haag de 13-jarige Donnie Rog dood en smeert hem, om zich later toch op het politiebureau te melden. Hij reed zo’n twintig kilometer te hard maar mocht na verhoor weer naar huis en beging sindsdien meer verkeersovertredingen.

Tijdens de rechtszaak gister kreeg de man een taakstraf opgelegd en breekt de pleuris uit als Milen zijn excuses aanbiedt.

Dat klinkt niet erg oprecht met al die overtredingen op zijn naam, maar zolang de rechter het slikt is er niks aan het handje.

sticker invasive species Amsterdam

Wat deed of doet Milen verder eigenlijk in Nederland? Behoort hij tot die vele tienduizenden Bulgaren, Roemenen en andere ‘nieuwe Europeanen’ die hier werden aangetrokken door de honingpotten van de fiscus?

Het lakse ambtelijk-politieke apparaat dat iedereen die zich met een vervalst documentje meldt per direct 10.000 euro uitkeert, want zaken als huursubsidie en zorgtoeslag ontvang je hier zonder enige controle.

Je kan het de stammen uit het oosten en van elders nauwelijks kwalijk nemen dat ze hier de zaak oplichten, vooral ook omdat justitie – zelfs in geval van grootschalige, georganiseerde fraude – eigenlijk nooit actie onderneemt en de ‘Plukze-wetgeving’ niet bij dergelijke misdrijven geldt.

Ambtenaren lijken haast te sympathiseren met deze parasieten die – net als zijzelf – gewoon een flink graantje komen mee-“pikken” in deze goedgelovige polder. Over anderhalf jaar verandert de lekke wetgeving, als de Europese rechter dit toestaat tenminste.

sticker boys on pills nacht AmsterdamCamille Haans (15)
Een ander kind dat op de grens van wolwassenheid uit het leven werd gerukt door een roekeloze automobilist was de 15-jarige Camille Haans.

Enkele maanden voor de dood van Donnie reed een 29-jarige man haar – onder invloed van de drug ‘GHB’ – aan in het dorp Grave, waarna ze overleed.

Omdat de rechter geen onomstotelijk verband ziet tussen het dodelijke ongeluk en GHB-gebruik, hoeft de bestuurder slechts af te kicken van zijn verslaving. Dus … iets in je eigen belang als ‘straf’, wat een bijzonder soort instelling bewonen we toch met z’n allen.
graffiti Bust Amsterdam center 2013 Bust-art September young crook boy prison

Saillant ‘detail’: de bestuurder sleepte elf dagen eerder een motoragent die in zijn auto probeerde te komen een eind mee.

Ahmet Okci & pedo-killer Sezgin
De Turkse Nederlander Sezgin S. werd in zijn jeugd misbruikt door een man die dit ook filmde.

Eenmaal volwassen eiste Sezgin dit beeldmateriaal op, wat deze Jan Diphoorn (59) weigerde. Sezgin kreeg ruzie hierover, doodde Diphoorn en meldde zich uiteindelijk bij Justitie.

Diphoorn was eerder veroordeeld voor misbruik en volgens Sezgins advocaat pleegden diverse van zijn slachtoffers zelfmoord. Sezgin kreeg 8 jaar cel opgelegd.

Dit is nog een jaar minder dan waartoe Ahmet Okci werd veroordeeld.

foto Maarten Brante / NYC

foto Maarten Brante / NYC

Deze Almeloër zag stelselmatig zijn vergunning-aanvragen afketsen op corrupte politici en ambtenaren.

In een wanhoopsdaad stak hij op 16 juni 2008 zijn auto in brand en gijzelde vervolgens vier ambtenaren en een wethouder.

Het duurde weliswaar enkele uren voordat de man zich overgaf, maar ondanks zijn twee doorgeladen vuurwapens hoefde er niet geschoten te worden en bleven gijzelaars ongedeerd.

Nederland: Paleis van Onrecht
Ons landje anno 2013 is een puinhoop en verkeert in verwarring. Diverse ijsschotsen raakten de Titanic tot dusver maar ogenschijnlijk is er weinig aan de hand.

De belastingen en ‘premies’ die de overheid aftroggelt van de familie Rog, Haans en miljoenen andere Nederlanders werken als een magneet op de parasitaire massa’s van elders.

En als het kleine deel van de nieuwe Nederlanders dat wél over moraal lijkt te beschikken vastloopt in het falende systeem, zoals Sezgin en Okci, treedt “Justitie” meedogenloos op.

Als het beleid niet snel wijzigt gaat eigenrichting nog groot worden in Nederland, dat verzeker ik u bij dezen.

DF

Gerelateerd:

Celstraf voor Turkse pedo-killer Sezgin is schandelijk

Paleis van Onrecht: artikel 0 Grondwet

De verzorgingsstaat: slow-motion Auschwitz 2.0


Tags:        |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>