Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Op geld beluste Saoedische vader huwt meisje (12) uit

sticker blijf baas in eigen buik Amsterdam 2013 August SGP-nee

In het zuidwesten van Saoedi-Arabië onderzoekt de politie het uithuwelijken van een 12-jarig meisje.

Het illegale huwelijk kwam aan het licht toen de rector van een basisschool nabij de stad Jizan ontdekte dat een van zijn pupillen gezondheidsklachten had.

sticker ayatollah Arschfick AmsterdamDirect bracht hij het kind naar het ziekenhuis en meldde zijn bevindingen bij de autoriteiten.

islamic scarf sticker  veil hijab shayla Amsterdam North 2013 September hoofddoek

Zowel de bruidegom als de vader en andere betrokkenen bij het huwelijk moeten gestraft worden, vindt jurist Ebrahim Al Hakami.

Sinds dit jaar geldt in het Saoedisch koninkrijk een minimumleeftijd van 16 jaar voor meisjes om te mogen trouwen, dus is de verbintenis sowieso ongeldig.

Het kind heeft een Jemenitische moeder en een Saoedische vader.

Deze laatste zou het meisje in het ‘huwelijk’ gedwongen hebben.

Op forse delen van het Saoedisch schiereiland is het gebruikelijk dat vaders minderjarige dochters verkopen aan veel oudere mannen.

sticker stop violence against children Noire Amsterdam 2013

Kinderrechtenactivisten botsten regelmatig over de nieuw ingevoerde minimumleeftijd met conservatieve pedoseksuelen, die de maatregel zien als schending van het islamitisch recht.

Daarnaast zien zij jong trouwen als manier om ‘afwijkend gedrag’ te voorkomen en ook zou het de kinderen voorzien van een ‘volledig functionerende familie’.

Tegenstanders van de baardige kinderlokkers zien onwetendheid als wortel van dit probleem, dan wel ‘op geld beluste vaders die niet echt geïnteresseerd zijn in het lot van hun koters’.

DF

Gerelateerd:

Man bedreigt dochter (12) tijdens bruiloft, komt tot inkeer

Krant Jemen & politie: “verhaal dood kindbruidje = onzin”

Moslimmeisje ‘goedkoper slachtoffer’ pooier dan blanke

Uitgehuwelijkt meisje video Jemen ‘liegt en zoekt profijt

GB: 500 imams prediken tegen pedofilie

Martijn’ & forced marriage: botsende grondrechten

John Stuart Mill: feminisme en slavernij

Perverts Pakistan gebruiken meisjes als wisselgeld

Marokko: man overlijdt bij redding uitgehuwelijkt meisje

Lolly lounges: pedofilie in Zuid Afrika

Saudische imam martelt, verkracht en doodt eigen kindje


Tags:        |      |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>