Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Oom verminkt meisje met zuur na afwijzing

sticker Wasted heroes Amsterdam center 2014 May woman face girl

Een zestienjarig kind in het noorden van India is zaterdag gewond geraakt tijdens een zuuraanval. Het meisje weigerde de broer van haar moeder te trouwen, hetgeen de man niet kon verkroppen.

De oom, ene Riyaz Ahmed, spoot zijn nichtje daarom onder met een bijtend zuur. Ze raakte hierbij gewond aan haar gezicht, nek, arm en kuiten, schrijft The Times of India.

Rage1 sticker girl skirt Baltics 2012 September kind meisje

Het meisje had toegestemd Ahmad (38) te ontmoeten nadat hij dreigde haar anders op school te bezoeken. De oom had al eerder de ouders van het kind geconfronteerd met zijn wensen, maar werd diverse malen afgewezen. Ahmad bleef het meisje desondanks telefonisch lastigvallen.

De aanval met zuur vond plaats in een rijdende auto. Ahmad moest afremmen en het voertuig met een hand besturen om de fles op het slachtoffer te kunnen richten. Ze wist uit de auto te springen en kreeg vervolgens hulp van een omstander, die haar naar het ziekenhuis bracht.

De oom, een gastarbeider in Dubai, is voortvluchtig.

DF

Gerelateerd:

Familie verbrandt huishulp (14) levend

Zwangere vrouw om bruidsschat gedood

Vrouw dood om schone baby luier

Geweld tegen vrouwen Delhi steeg met 412 %

Heet water in gezicht na ‘ontvriending’ FB

‘Impotentie man = wreed jegens vrouw’

Zuuraanval-bruid India overleden

Bruid gemarteld op huwelijksreis


Tags:        |      |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>