Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Oom verkracht en wurgt meisje (10)

sticker weird face man Amsterdam West 2013 November scary clown

De Pakistaanse politie heeft een man opgepakt in verband met de moord op zijn nichtje. Het 10 jaar oude meisje werd verkracht en gewurgd.

De man bezocht zaterdagochtend het huis in de oostelijk gelegen stad Muzaffargarh waar het kind woonde en lokte zijn nichtje en haar zusje (3) mee naar een nabijgelegen woning. De meisjes waren alleen thuis toen de man ze ontvoerde, schrijft Geo TV. Het oudste kind werd verkracht en met een touw gewurgd, waarna de man zich samen met de kleuter uit de voeten maakte.
sticker dark face Amsterdam East 2014 March sinister crime

Familieleden en buurtbewoners startten daarop een zoektocht en ontdekten het lijk van de 10-jarige. Ze alarmeerden vervolgens de politie, die de verdachte wist te arresteren.

DF


Tags:        |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>