Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Nigeriaan vraagt geit permissie voor seks

sticker Von Satan cross goat Amsterdam 2013 geit

Een rechter in het noorden van Nigeria heeft de voorlopige hechtenis van Malam Kamisu Baranda met twee weken verlengd. De jongeman had regelmatig seks met zijn geit.

Malam (20) vroeg de viervoeter zelfs om toestemming voor de seksuele daad. De geitenneuker werd uiteindelijk gearresteerd door het dorpshoofd, schrijft Daily Times.

geit demonisering

Het geitje vormde voor Malam een prima middel om zijn behoeften te bevredigen, verklaarde hij. De man hoopte desalniettemin dat de rechter tot een rechtvaardige uitspraak zou komen, want hij begreep dat zijn daden niet in overeenstemming waren met de regels van de samenleving en die van de islam.

DF

Gerelateerd:

Sekspop tegen aanranding Marokko

Verbod dierenseks Duitsland = herleving Nazisme?


Tags:        |      |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>