Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Nederlands paspoort kopen bij ‘loverboy’?

Red Mice District art Amsterdam Cntr 2015 Feb Holland radio prostitution

Meisjes die in de klauwen van Nederlandse pooiers belanden hebben weinig meer te vertellen over hun eigen leventje.

De prostituees lopen risico op ernstige mishandelingen als ze niet dagelijks een paar duizend euro voor hun ‘loverboy’ bij elkaar werken en de politie zegt vaak weinig aan deze vorm van moderne slavernij te kunnen doen. Vormen zulke jongedames een schakel in de immigratie-keten van Marokkanen en Turken naar Nederland?

Gegevens over deze mogelijkheid zijn online niet te ontdekken, maar dat zegt weinig. Het beleid van de Nederlandse overheid is sinds lang gericht op het onderdrukken van informatie die tot maatschappelijke onrust en interculturele spanningen kan leiden. Allochtone pooiers die hun slavinnen als immigratieluik gebruiken, lijkt zonder meer in deze categorie te vallen.

sticker Chase your dreams pimpaliciousDe onvrijwillige prostitutie in Nederland is goeddeels in handen van allochtone netwerken: Marokkaanse loverboys beheersen volgens zender al-Jazeera zo’n veertig procent van de markt, terwijl de ‘Saban Baran affaire‘ duidelijk maakte dat ook Turken ruimschoots vertegenwoordigd zijn in deze business. Vrouwenrechten betekenen in islamitische culturen nu eenmaal iets anders dan in het seculiere West-Europa. Er zouden zich alleen al in Turkije zo’n 100.000 seksslaven bevinden, schrijft Hürriyet Daily News.

sticker LN real men dont buy girls Amsterdam center 2014 April

Autochtone meisjes die door zulke pooiers geprostitueerd worden voldoen ruimschoots aan de wettelijke inkomenseis en zijn uiteraard in bezit van een Nederlands paspoort. Ze hebben bovendien vrijwel niks te zeggen over hun eigen levens en vormen dus een ideale ‘huwelijkspartner’ voor types zoals de Marokkaan die overleed bij de geruchtmakende overval in Deurne eind maart.

Het feit dat de overheid nooit informatie over deze methode van mensenhandel publiceerde, vergroot slechts het wantrouwen.

DF

Gerelateerd:

Meisjes ontvoerd voor prostitutie

Turkse militairen prostitueren kinderen

‘Ruim 100.000 seksslaven in Turkije’

Pedo-maffia GB bij schoolplein

Bende pooiers vs The Punisher

Nederlands-Marokkaanse loverboy op Aljazeera

‘(L)overheid’: de staat als pooier

Moslimmeisje ‘goedkoper slachtoffer’ pooier dan blanke


Tags:        |      |      |      |      |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>