Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Nederland aan ‘algemeen belang’ geofferd

demonstratie 23 maart geen vluchteling op straat of in de cel poster

In de dystopische roman Atlas Shrugged gebruikt de staat aanzienlijke delen van het budget om allerlei – uiterst corrupte – ‘volksrepublieken’ elders op aarde te redden.

Belangen van de eigen bevolking worden opgeofferd aan de noden van de rest van de wereld, een beleid dat resulteert in totale economische en maatschappelijke ineenstorting.

wapens op Afghaans gebedskleed afgebeeld

Mensen die het boek lazen zullen de geest ervan moeiteloos herkennen in het dagelijks nieuws van de laatste periode.

Terwijl Nederlandse politici met tientallen miljarden smijten ter redding van banken tot aan Cyprus, zet men intern de grenzen steeds verder open voor Afrikanen, Arabieren en mensen uit de regio ‘Af-Pak’ (Afghanistan-Pakistan).

Onze zich ‘liberaal’ noemende premier gaat akkoord met het zoveelste pardon voor uitgeprocedeerde asielzoekers, wat bij vreemdelingen het idee bevestigt “dat het loont om na afwijzingen op verblijfsaanvragen toch (illegaal) in Nederland te blijven hangen.”

In negentig procent van de gevallen gaat het om jonge mannen en bij hun integratie gaat het er soms ruw aan toe.

sticker piraat Amsterdam art pirateBerichtgeving over moordenuitkeringsfraudeafpersing en verkrachting – gepleegd door de stakkers die de asielindustrie de laatste decennia het land binnen loodste – doet vermoeden dat een fors deel niet primair om politieke motieven hierheen vluchtte.

Is het niet verstandiger de kraan dicht te draaien en eens vaart te maken met het remigreren van de massa’s criminelen en profiteurs die kennelijk door de eerste selectie heen glipten? Dient het kaf niet van het koren gescheiden? Drukken koningshuis en de rest van de (semi-)collectieve sector niet reeds voldoende op de samenleving?

sticker ant-house mierennest Rigahuizenmarkt
Staatsbedrijven genaamd banken maken de laatste tijd forse ‘overwinsten‘ op hypotheken.

Huizenbezitters betalen maandelijks al snel enkele honderden euro’s teveel, maar de kans dat onze corrupte bestuurders daaraan iets veranderen in nihil.

sticker Cartel Amsterdam

Liever vermomt men belastingverhogingen via corporaties als ‘verhuurdersheffing‘ of als boete aan de NS (die het weer doorrekent in de prijzen). En natuurlijk stemde de Eerste Kamer onlangs in met een huurverhoging gericht tegen ‘scheef wonen’.

In Amsterdam is intussen “het aantal huishoudens met een huurachterstand vorig jaar met maar liefst 50 procent gestegen” en – oh ironie – blijken huurders onder de huurgrens “financieel nog het beste uit te zijn met een woning van particuliere verhuurders, want daar zijn de lasten maandelijks 30 euro lager dan bij een corporatiewoning.”

gevangeniswezen & kinderopvangsticker hump de politiek Amsterdam 2013 July Krommeboomsloot Overweel
Hoewel de gewone burger dus aan alle kanten uitgewrongen en fiscaal besodemieterd wordt, leven gevangenen hier als God in Frankrijk.

Althans, als ze vastzitten natuurlijk, want op dit moment zijn er 16.000 veroordeelden die justitie nog niet ophaalde om hun straf uit te zitten.

Verder wil het ministerie graag de gevangenis omruilen voor de elektronische enkelband, want da’s efficiënter qua kosten. Gezien de doortastendheid waarmee Justitie criminelen bejaagt geeft dit veel vertrouwen.

sticker take red pill and stay in WonderlandIn gevangenissen zelf klagen de kinderverkrachters, bejaarden-meppers en loverboys om de meest uiteenlopende futiliteiten, hetgeen forse kosten met zich meebrengt.

Volgens de wet moeten klachten zorgvuldig afgehandeld worden, ook al gaan ze “over de kleur van balpennen en de hoeveelheid broodbeleg”.

Criminelen zijn nu eenmaal de troetelkinderen van het systeem, zeker de tbs’ers die nu dankzij de Europese rechter een schadevergoeding gaan ontvangen.

Ondanks alle bezuinigingen willen politici de staat toch verder uitbreiden, ditmaal richting de kinderopvang. Hier dreigt volgens de Rotterdamse CDA-wethouder De Jonge ”segregatie tussen kinderen van werkende en van niet-werkende ouders”. Een nieuw instrument tot ‘nivellering’ lijkt ontdekt!
graffiti Crisis another word for fucking the poor Amsterdam 2013

Het Haagse bacchanaal en de van cocaïne vergeven orgieën op stadhuizen zullen nog wel even voortduren, maar als de koek op is gaan er ongetwijfeld hoofden rollen.

De Luxemburgse premier Jean-Claude Juncker ziet inmiddels ‘ressentimenten’ verschijnen in Europa die hem doen vrezen voor oorlog:

graffiti Leviathan crescendo Laser 3.14 Amsterdam 2013“Wie denkt dat de eeuwige vraag van oorlog en vrede in Europa niet meer actueel is, zou zich hevig kunnen vergissen. De demonen zijn niet weg, zij slapen alleen maar.”

DF

Gerelateerd:

Postcodebeleid en subsidie religieuzen

Mythe: de overheid voorkomt chaos

Als uw machtige arm het wil …

Corruptie Nederland out of control?


Tags:        |      |      |      |      |      |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>