Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Muezzin verkracht en doodt jongen (7)

sticker god allah mohammed boodschapper islam Amsterdam south-east 2013 january Hizb.nl

De moord op een 7-jarig jongetje* in Pakistan lijkt opgelost. Politieagenten schoten de verdachte vandaag dood tijdens een vluchtpoging.

Shoaib (17) had het kind op 2 januari verkracht en vervolgens opgehangen in een moskee, bericht Dawn. De vermeende dader was muezzin van het gebedshuis in de stad Lahore. Zo iemand roept de bevolking op om in de moskee te komen bidden.

sticker 524 Arnhem 2014 June man cries boy

Shoaib werd vandaag vervoerd naar een speciale rechtbank toen hij een wapen van zijn bewaker greep en ontsnapte. Tijdens een schotenwisseling later op de dag kwam hij om het leven.

De politie had in eerste instantie 7 mensen opgepakt in verband met deze zaak. Alle andere verdachten, onder wie de imam van de moskee, zijn inmiddels vrijgelaten.

* volgens een eerder bericht was hij 6 jaar oud

DF

 

Tags:        |      |      |   

2 reacties

 1. Hoi Zehra,

  Er zijn verschillende redenen waarom ik dergelijke nieuwsartikelen vertaal. De belangrijkste is dat ik de journalisten die in dergelijke relatief wetteloze landen het wagen om deze verhalen naar buiten te brengen, op deze manier een soort steuntje in de rug wil geven. Door hun verhalen hier onder de aandacht te brengen, zeg maar.

  Verder beweer ik nergens in het verhaal dat het seksuele geweld door de islam veroorzaakt wordt. En ik vind het schandalig hoe makkelijk allerlei priesters en andere Nederlandse (en buitenlandse) christelijke ‘geestelijken’ strafvervolging lijken te kunnen ontlopen. Een touw om de nek, en dan hup de boom in. Dat lijkt me het rechtvaardigst.

  Bovenal dank voor je reactie,

  David

 2. Ik vraag me af wat iemand zou willen bereiken door zo’n nieuws/tekst te posten ?? Nog meer islam haat, nog meer islamafobie, nog meer “oorlog als er vrede dreigt”

  Islam verbiedt tijdens oorlogen om vrouwen, kinderen en bomen aan te raken !! Laat staan zonder oorlog.

  Zoveel priesters of pastoren en zelfs rabbijnen zijn veroordeeld vanwege kindermisbruik !! Niemand zou hun geloof hiervan kwalijk moeten nemen.

  Kijk naar het individu ! Beschuldig “individu” !!

  (Terugkerend naar de kwestie. Uiteraard is het zeer onmenselijk om een kind aan te raken door wie dan ook !! En pleit ik voor het ergst mogelijke strafvoering voor de daders !! )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>