Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

‘Moslim-slet’ gedood na verjaardagsseks

sticker Ayse does it Amsterdam center 2013 December islam

Een islamitische immigrant in Groot-Brittannië heeft zijn echtgenote vermoord uit jaloezie. Vreemdgaan kon de man haar niet vergeven.

Het slachtoffer, Farkhanda Younis, had volgens Mirror seks gehad met een andere man ‘vanwege zijn verjaardag’. De dertigjarige Younis, ook bekend als ‘Jabeen’, werd april 2013 met negentien messteken om het leven gebracht in haar huis bij de stad Manchester.

sticker Monster Slut AmsterdamNazar (35) was niet alleen bezitterig en gewelddadig, ook gebruikte hij een mobiele telefoon om zijn echtgenote af te luisteren als hij niet thuis was. De man trouwde Younis in 2012 wellicht om uitwijzing uit Groot-Brittannië te voorkomen.

Younis was, vergeleken met haar man, sterk verwesterd. Ze dronk alcohol, droeg spijkerbroeken en hield er volgens getuigen een ‘promiscue levensstijl’ op na. De rechter veroordeelde dit gedrag niet en vond het vallen binnen Younis’ persoonlijke keuzevrijheid.
sticker Amsterdam woman breasts sex Robr 2013 September

Jahangir probeerde zich te verschuilen achter ‘geestelijke problemen’. De aanklager vond dit echter niet overeenstemmen met zijn berekenende gedrag na de moord, toen hij zijn met bloed doordrenkte kleding kwijt maakte.

DF


Tags:        |      |      |      |      |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>