Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Moslim beukt dochter om relatie met blanke

graffiti Laser 3.14 a woman should bloom Amsterdam Kinkerstraat 2013

Een islamitisch meisje in Groot-Brittannië is stevig mishandeld door haar vader om de verhouding die ze had met een Engelse jongen. De “traditionele Aziatische man” ranselde zijn 14-jarige dochter af met een tennisracket.

De vader uit het stadje Blackburn had verwacht het kind te kunnen uithuwelijken aan een man uit zijn eigen gemeenschap, meldt The Daily Mail.
sticker get free 2013 September Amsterdam woman

Het meisje werd twee jaar geleden echter betrapt door haar moeder tijdens een telefoongesprek met de destijds 15-jarige jongen. De vrouw vertelde dit aan haar echtgenoot, die vervolgens in woede uitbarstte. “Je gelooft niet in God. Ik ga je vermoorden voor de gemeenschap het ontdekt”, riep de man alvorens het kind af te tuigen.

De vader (43) werd later gearresteerd toen het vriendje ongerust werd omdat hij geen sms’jes meer ontving. De rechtbank plaatste het kind uit huis en legde de man een voorwaardelijke celstraf op van 21 weken. De jongen en het meisje, inmiddels zestien, zijn nog steeds samen.

DF


Tags:        |      |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>