Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Moskee-internaat als paard van Troje

'de Pijp / 2013'

‘de Pijp / 2013′

In de periode 2002 -2005 kwam ik veel over de vloer bij de Amsterdamse Ayasofya moskee. Dit gebedshuis is onderdeel van de Turkse stichting Milli Görüş die gefundeerd is op een mix van orthodoxe islam en Turks nationalisme.

Op een dag wandelde ik eens per ongeluk een kamertje in het gebouw aan de Baarsjesweg binnen en tot mijn verbazing was dit grotendeels gevuld met kinderen. Een jongetje van een jaar of acht herkende ik als zoon van iemand met wie ik er wel eens thee dronk en het schokte me enigszins om te zien waarnaar hij keek op het beeldscherm voor hem. Een schaars geklede vrouw met angstige gelaatsuitdrukking lag op een offerblok, terwijl ze omringd werd door in een soort rode Ku Klux Klan gewaden gehulde en met messen bewapende priesters.

wapens op Afghaans gebedskleed afgebeeld“Wat bekijk je?”, vroeg ik het jochie, waarop hij antwoordde dat de bewapende mannen joden waren. Inmiddels had een ‘begeleider’ me bemerkt en leidde me met zachte drang naar buiten.

In diezelfde periode had ik veel contact met oudere jongens binnen die stichting waarvan enkelen druk waren met het oprichten van internaten voor islamitische kinderen en jongeren.

De jongens met wie ik sprak waren niet extreem anti-westers, maar wat die jeugd er leerde leek me toentertijd al niet erg bevorderlijk voor de integratie van moslims in Nederland.

Onlangs was er enige ophef in de media over deze ‘moskee-internaten’ waar naar verluid enkele duizenden kinderen les krijgen en inmiddels blijkt dat er naast een aversie tegen de Nederlandse cultuur nog een belangrijke motivatie voor ouders is om hun kinderen erheen te zenden.

Als je koter er les krijgt en slaapt geldt dit als ‘uitwonend’, zodat je als ouder dubbele kinderbijslag ontvangt. Dit gaat al snel om enkele duizenden euro’s per kind per jaar en vormt dus een welkome aanvulling op de uitkering.
sticker boerka Amsterdam burqa

Extra voordeel is dat er weer een hoekje in huis leeg blijft waar een wieg past voor een nieuw baby’tje dat ook weer als kinderbijslag-melkkoe kan fungeren.

Onze wetten en ambtenarij subsidiëren via belastingverhogingen dus de voorplanting van het bijgeloof en het feit dat dit nu aan het licht gekomen is betekent niet het einde ervan, maar eerder reclame voor dit verdienmodel bij de primitievere culturen die de laatste decennia ons land binnenstroomden.

Dat de Koran het parasiteren op de medemens verbiedt lijkt voor sommige “moslims” die ik ontmoette overigens volstrekt irrelevant.

Vanuit hun optiek zijn een cultuur en samenleving zoals de onze volslagen immoreel en als ik zie hoe onze wetten in de praktijk uitpakken en welk ambtelijk ongedierte we hier gedogen denk ik soms: “ach, misschien hebben de volgelingen van Mohammed – hoe hypocriet velen ook mogen zijn – misschien wel gelijk.”

DF

Gerelateerd:

Hajj 2012 & het Saudische meisjesschool inferno

Belemmert de overheid integratie van Marokkanen?

Subsidies corrumperen islamitische organisaties

Ter verdediging van imam Fawaz Jneid

Aantal moslims in Nederland onderschat

Schapen zonder herder: Sharia4Belgium in De Balie

Groene fondsen bij Milli Görüs zijn onislamitisch

Een Turkse imam in Amsterdam


Tags:        |      |      |   

1 reactie

 1. Super bond EU en Turkse Islamitische Maffia!

  Turkije financiert IS door hun olie te kopen, ontvangt 3 miljard euro van de EU, krijgt visa vrijheid en geniet bescherming van NATO. Erdogan chanteert de EU, wil nog veel meer geld, en lidmaatschap, zo niet, dan gaan alle illegalen naar de EU.
  De EU snoerde Erdogan niet de mond, i.p.v. dat buigen ze nog dieper dan dat Obama buigt voor de koning van Saoudi Arabië.
  Dictator Erdogan wil de grensstrook controleren middels met zijn bondgenoten Al Nusra, Al Qaeda en ISIS. Chaos is onderhandelingsmacht voor Turkije om zijn doelen te bereiken in zwakke Europa! IS en al die Al Qaeda fracties wapens leveren, de Koerden uit moorden en dat is onze “bondgenoot”!?

  Turkije, een islamitisch land dat ISIS, AL-Qaeda steunt en Koerden geen bestaansrecht geeft, wordt opeens een grote bondgenoot van EU!!

  Europa kan nu niet anders dan buigen voor Turkse neo- Ottomaanse bendes die al-Qaida, al-Nusra, al-Islamiyah, Hamas, en ISIS steunen…
  ISIS, dat via Turkije vrijelijk kon opereren, zou wel eens de katalysator kunnen zijn voor veranderende inzichten. De toekomst van het Midden-Oosten zou er daarom een kunnen worden van de meest vreemde bondgenootschappen om erger te voorkomen.
  Europa dat juist afstevent op dat erger door de gevaren opzettelijk te negeren, glijdt ondertussen af richting vroege middeleeuwen.

  Langzamerhand neemt de islam van de Turken de overhand hier in Europa. Zodra zij een meerderheid vormen hebben wij niets meer te vertellen. Dit is te danken aan Merkel, Juncker en consorten. Jullie hebben Europa verkocht achter de rug van de burgers om.
  Tot slot worden de toetredingsonderhandelingen voor Turkije tot de EU nieuw leven ingeblazen en dan heeft de ISIS ook gelijk vrij toegang tot de EU. In ruil worden de Afpers gesprekken versneld over visa vrij reizen van Turken in de EU. Europa heeft z,n welvaart en zelfstandigheid verkocht! Wat een armoede letterlijk en figuurlijk gaan we tegemoet. EU=stelletje klunzen bij elkaar!

  Merkel en haar Brusselse vrienden zien elke vorm van kritiek op de islam in Europa als een vorm van mentale ziekte.
  De Europese oude gardes verwerpen iedere vorm van kritiek op de islam… Ze importeren nog meer moslims die in groeiende aantallen in Europa komen wonen.
  EU leiders zeggen dat al wie niet akkoord gaat met de massa-integratie de vrijheid heeft om Duitsland te verlaten. De eigen bevolking wordt dus niet alleen aan haar lot overgelaten, maar ook tot tweederangsburgers gedegradeerd. Wie vreest dat Duitsland, en bij uitbreiding heel West-Europa, een complete gedaanteverwisseling zal ondergaan, krijgt de raad ‘op te rotten’.
  Bezorgde en angstige burgers die niet langer door hun eigen leiders worden gesteund en vertegenwoordigd, raken gefrustreerd.
  De EU- leiders sluiten een Afpers- overeenkomst met de Turkse Neo-Ottomannen maar wel veel meer Turken en betalen daar ook nog miljarden voor aan de Turken. De Overeenkomst is dus letterlijk Vrij reizen naar de EU met geld op zak van de EU. Nu vliegen dagelijks de miljarden de burgers om de oren.

  Europeanen mogen nog steeds stemmen, maar ze zijn beroofd van de meeste van hun invloed: alle grote politieke besluiten worden achter gesloten deuren genomen door technocraten en beroepspolitici, die als anti- Europees bende aan het werk zijn!!

  Op een verraderlijke wijze waarop Miljoenen moslims Europa binnenstromen, zal de nachtmerrie alleen maar versterken. Europeanen moeten machteloos toezien hoe hun leiders spreken en handelen alsof ze zich niet bewust zijn van wat er aan de hand is.
  Oude garde heeft ook nooit de illegalen uitgezet!? Illegale moslimmigranten zullen net zo lang leven van uitkeringen tot de verzorgingsstaat bankroet gaat.
  De toestroom van Islamitische migranten houdt niet op. Ze komen via Turkije. Meesten van hen komen nog steeds aan vanuit Noord-Afrika. Georganiseerd krijgen ze in Turkije een valse Syrische of Irakese passport!!
  De nieuwkomers – Valse migranten uit Islamitische wereld – die Europa binnenvallen, zijn anti-Europees, ze zijn de Salafisten!!. Deze moslims willen juist de Europa bezetten!!, Ze gedragen zich zoals de moslims meestal doen in de islamitische wereld: ze vallen christenen lastig en vallen vrouwen aan. Ze voelen zich als nieuwe bezetters…

  Gecamoufleerde moslim invasie en Bezetting!!

  Het blijft toch een super wrede criminele organisatie waarbij iedereen spontaan op jihad kan gaan omdat het boek dat voorschrijft.
  De gezaghebbende imam Sheikh Muhammad Ayed heeft onlangs in een toespraak in de Al-Aqsa moskee in Jeruzalem gezegd dat de enorme aantallen moslim migranten ‘de landen in Europa zullen veroveren… Spoedig zullen wij hen met Allahs hulp onder de voet lopen. Want of ze het nu willen of niet, de Amerikanen, Italianen, Duitsers en Fransen zullen gedwongen worden ‘vluchtelingen’ op te nemen. Wij zullen hen snel inzetten voor het komende Kalifaat.’….‘We zullen hen vruchtbaarheid geven! Wij zullen kinderen bij hun voortbrengen, omdat wij hun landen zullen veroveren!… En dan zullen wij tegen hen zeggen: stuur onze zonen, anders sturen wij onze legers naar jullie toe.’
  Europa heeft zeer zwakke leiders, ze werken voor dictator Erdogan! Dit is natuurlijk een schande. Erdogan wilt juist via de massa migratie EU domineren.
  Wat een verrijking toch: nog meer islam in Europa, nog meer vrede. En dadelijk nog eens 180 miljoen Turkssprekende islam-aanhangers extra. Kijk, dat zet pas zoden aan de dijk: De heersende politieke elite, met Merkel en Juncker voorop, heeft bloed aan haar handen. Bloed van de vele onschuldige slachtoffers van moslimterreur, die zich – door de ongecontroleerde instroom van een paar echte vluchtelingen en veel profiteurs en jihadi’s – tot in onze eigen steden heeft genesteld. Na iedere aanslag haasten politici zich om van op hun ivoren toren uit te roepen dat dit alweer niets met de echte islam had te maken. Dat waren criminelen en moordenaars die ‘de religie van de vrede’ hadden ‘gekaapt’. Ook Obama, die de islam in zijn hart heeft gesloten, doet hetzelfde. Van hem moeten we dan ook geen heil verwachten in de strijd tegen Islamitische Staat en islamisering.
  Het is nu duidelijk dat de Islam het voor het zeggen heeft, en dat de EU volkomen machteloos is tegen het grote Islam gevaar wat ons boven het hoofd hangt.

  EUROPA IN GROTE GEVAAR.. TURKEN KRIJGEN OPEENS VRIJE TOEGANG NAAR EUROPA!!

  Turken willen de vluchtelingenstroom (crisis) gebruiken om hele Europa binnen te vallen…Georganiseerde Moslims die al binnen zijn proberen grip te krijgen op de moslims die als vluchteling binnenstromen. Door de schuld van Merkel, Juncker, Hollande, Mogherini, Verhofstadt, Timmermans… heeft Europa een tot op heden ongekend soort geweld geïmporteerd: nog meer agressieve moslims voegen ze zich aan e bestaande Turken en Arabieren binnen Europa!.

  Het verspreiden van extremistisch gedachtegoed onder het mom van godsdienstvrijheid is natuurlijk schering en inslag in de islam. De noodzaak om extremistische moskeeën te verbieden (ofwel sluiten) dient zich aan, zeker nu het percentage moslims in Europa zich ontwikkelt in de richting van de kritische grens, over de hoogte waarvan we nog lang kunnen kibbelen. Uiteindelijk gaat het om het verbieden van het verspreiden van dit intolerante gedachtegoed. Dat is lastig doordat het wijdverspreid is in de islamitische wereld en diep geworteld in het geloofsgoed. Soms lijkt het onschuldig, maar het laat zich – ook zonder haatpredikers – makkelijk verbinden met gewelddadig extremisme. Daar is geen directe oplossing voor.
  Saoedi Arabië en Turkije steken miljarden in de islamisering van het westen door de bouw moskeeën en het sturen van radicale imam’s.

  Turkije lid bij EU! Schandelijk…!

  Dit is erger, veel erger. Dit is een paard van Troje, maar dan met en doorzichtige wand.
  Merkel samen met de Erdogan, hebben ze EU al begraven! Verraderlijke bestuurders hebben de poorten van de westerse cultuur wijd opengezet voor een andere legermacht, de soldaten van allah. Het is afwachten totdat de islamitische bom barst. Zolang politici in binnen- en buitenland blijven wegkijken en de échte oorzaak bij naam weigeren te noemen, moeten we van deze beleidsmakers geen enkele hulp verwachten. Integendeel: zij laten de etterbuil die onze samenleving kapotmaakt gewoon verder woekeren. Geen enkele ‘religie’ ter wereld is de inspiratiebron van zoveel geweld, gruwel en onverdraagzaamheid. Na de herverkiezing van Erdogan heeft de Turkse regering laten weten dat ze in heel Europa gratis korans gaat verspreiden.
  De houding van de hedendaagse politieke elite is van de laagste en meest hypocriete soort.
  De media  collaboreren eveneens met die intolerante ideologie die de ondergang van het westen heeft gezworen. Dag na dag brengen zij een gekleurd en eenzijdig beeld van de islamitische migratie … al dat islamgeweld komt enkel en alleen voort uit blank racisme, islamofobie, sociale onrechtvaardigheid en uitsluiting van de derde en vierde generaties Moslims in europa! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>