Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Moordenaar Zuid-Afrika at mensenhart

sticker heart Amsterdam ndsm 2014 May love hart red

Een Zimbabwaan heeft op gruwelijke wijze iemand om het leven gebracht in een buitenwijk van Kaapstad. De man doodde dinsdag een 62-jarige Zuid-Afrikaan en consumeerde zijn hart.

De moordenaar (35) gebruikte daarbij een mes en een vork. Gealarmeerde agenten troffen de kannibaal aan met nog een stuk hart in zijn mond, meldt IOL News. Het slachtoffer bleek gestoken in de borstkas en had bijtwonden in zijn nek en gezicht.
sticker dark face Amsterdam East 2014 March sinister crime

De Zimbabwaan deed soms klusjes voor de 62-jarige. Het motief voor de moord is onbekend.

DF

Gerelateerd:

Zuid-Afrikaan ontmand en verbrand

Arrestatie om gruwelijke moord

Man onthoofdt kind, verkracht moeder

Arrestatie moordenaar die meisje verminkte

Schoolmeisjes gedood in satanistisch ritueel


Tags:        |      |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>