Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Moordenaar verstopt Ak-47 in IKEA Moskou

sticker hell yeah Amsterdam center 2014 January criminal machine-gun

Politieagenten hebben een man gearresteerd in verband met een moordpartij in de Russische hoofdstad Moskou. Hierbij kwamen vier mensen om het leven.

De moordenaar verstopte zijn machinegeweer, een korte versie van de Ak-47 of kalasjnikov, in een nabijgelegen vestiging van meubelzaak IKEA. Werknemers ontdekten het wapen samen met ruim honderd stuks munitie in een kluis, schrijft The Moscow Times.

sticker Kiserny.com machine-guns New York 2013 autumn

De politie werkte in het onderzoek samen met de Federale Veiligheidsdienst (FSB). Het pand waarin men de slachtoffers op 26 januari aantrof, was in brand gestoken.

De doden vertoonden wonden “die duidden op een gewelddadig einde met een crimineel karakter”, aldus de politie. De deur van het pand waarin ze verbrand waren was van buiten geblokkeerd.

DF


Tags:        |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>