Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Moeten joden Lodewijk Asscher vrezen of haten?

sticker 'PvdA vastgoed maffia'

De overgrootvader van vicepremier Lodewijk Asscher heette Abraham Asscher (1880 – 1950).

Hij was directeur van een diamanthandel die de ‘Cullinan’ sleep, ‘s werelds grootste diamant, en was daarnaast prominent lid van diverse joodse organisaties en de Liberale Staatspartij (LSP).

sticker Luxurious Utrecht August 2013 diamondDeze propageerde “grote persoonlijke vrijheid, zowel in het privéleven als in het openbare leven”, wilde de rol en het budget van de overheid zo beperkt mogelijk houden en was voorstander van vrijhandel.

In 1941 werd Asscher door de nazi’s aangewezen als hoofd van de Joodse Raad en daarmee medeplichtig aan de deportatie van tienduizenden Nederlands joden. Zelf werd hij in 1943 gedeporteerd naar concentratiekamp Bergen-Belsen, maar overleefde de oorlog.

Na de bevrijding werd Asscher uitgekotst door de Joodse Ereraad en hij mocht geen enkele functie meer vervullen in Joodse organisaties.

Lodewijk: omhooggevallen fraudeur met blinde ambitie
Asschers achterkleinzoon Lodewijk stond enkele jaren geleden nog bekend als de Amsterdamse wethouder met het grootste aantal onterecht ingediende declaraties.

Sinds 2012 is hij namens de PvdA minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en vicepremier in rampkabinet Rutte II dat onophoudelijk lijkt te streven naar uitbreiding van de overheid op kosten van de samenleving.

sticker don't worry be jewish jewishid.nl

De crisis in de wereldeconomie gekoppeld aan de megafraude genaamd euro verwoesten de koopkracht van de Nederlanders, maar dit weerhoudt Asscher er niet van belastingverhogingen te steunen ten bate van ‘nivellering’ en – vooral – de groei van de hoeveelheid mensen in de (semi)collectieve sector.

Mocht ooit in brede lagen van de bevolking doordringen hoeveel schade het wanbeleid van Asscher c.s. veroorzaakt heeft in Nederland, dan hoop ik niet dat dit tot hernieuwd antisemitisme zal leiden.

Asschers overgrootvader had nobele politieke idealen maar werd door buitenlandse criminelen tot landverraad gedwongen, hetgeen hem achteraf belachelijk zwaar aangerekend is.

Lodewijk zelf is niet veel meer dan een omhooggevallen fraudeur, wiens blinde ambitie de belangen van miljoenen hardwerkende Nederlanders schaadt ten bate van de parasitaire kaste waartoe hijzelf behoort. Het tegenovergestelde van de idealen waarvoor zijn verre voorouder ooit streed.

DF

Gerelateerd:

‘Open Office Word’ duidelijk niet anti-Israël


Tags:        |      |      |   

1 reactie

  1. Vertel eens iets nieuws.
    De hele top van de partij van en voor de armoede,gebruikt al tientallen jaren het proletariaat als stemvee.Van de verheffing van de arbeiders is nooit iets terechtgekomen.Het is een schaamteloze nepotistische elite.Wie op een dergelijke partij stemt die oudjes met anderhalfmaal modaal aan de bedelstaf brengt zgn. in het kader van nivelering, (ja, waar halen ze het lef vandaan),die mensen hebben dringend psychiatrische hulp nodig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>