Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Minderjarige GB pleegt bruut zedenmisdrijf

tegel Dus Amsterdam Spuistraat 2013 November girl doll black tears

Een 16-jarige Brit is tot langdurige celstraf veroordeeld wegens een zeer gewelddadige verkrachting. Het minderjarige slachtoffer belandde door de mishandeling in een rolstoel en heeft nu de mentale leeftijd van een 8-jarige.

Het zedenmisdrijf vond plaats op 19 januari in het iets ten noorden van Londen gelegen Luton, meldt de BBC. Hulpdiensten troffen er ‘s avonds een bewusteloos 14-jarig meisje in Lewsey Park.

sticker filth Amsterdam artDe veroordeelde, destijds vijftien, had het kind geschopt en diverse malen met een fles op haar hoofd geslagen. Daarna sleepte hij de tiener, die een bekende van hem was, mee naar een rustige plek om haar te verkrachten. De jongen was tijdens de aanval bewapend met een mes en jatte de gsm van het slachtoffer om het op een beroving te laten lijken.

Het meisje onderging drie hersenoperaties en liep het risico daarbij te overlijden. Het pleidooi van de dader dat hij onschuldig was aan poging tot moord, werd desalniettemin geaccepteerd door de aanklagers. De rechter veroordeelde de jongeman tot veertien jaar cel, waarvan hij er minimaal 6,5 zal moeten uitzitten.
graffiti Amsterdamse Brug Amsterdam 2014 May boy girl date bats city

“Zelfs de meest geharde rechter kan op een feitenrelaas stuiten dat hem choqueert”, zei de rechter. “Dit is zo’n zaak.” Hij noemde de aanval “ziekmakend en weerzinwekkend”.

DF

Gerelateerd:

GB: vrouw prostitueert jonge meisjes

Moordende ‘homo’ niet terug naar Jamaica

GB: meisje (18) levend onthoofd door Irakees

Algerijn randt kind (8) aan, vraagt asiel in GB


Tags:        |      |      |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>