Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

‘Militanten Egypte gedood door Israëlische drone-aanval’

sticker Droids for protection Amsterdam

Wie verantwoordelijk is voor de dood van vijf gewapende militanten in de Sinaï-woestijn is nog onduidelijk, maar zender Aljazeera beweert dat het wellicht gaat om de eerste Israëlische aanval met ‘drones’ in het gebied.

Hoewel ook het Egyptische leger de beschieting uitgevoerd kan hebben, zegt kolonel Ahmed Aly dat zijn soldaten nu het gebied met helikopters uitkammen op zoek naar de oorzaak van de explosies.
sticker no allies no friends no surrender Amsterdam 2013

Of de aanslag op de militanten verband houdt met de sluiting van het vliegveld van Eilat in Zuid-Israël is nog onbekend.

Het is precies een jaar geleden dat Egyptische militanten in hetzelfde gebied een legerpost overvielen en daar 12 soldaten doodden, om vervolgens met hun pantservoertuigen Israël binnen te dringen.

DF

Gerelateerd:

Sticker ‘no allies, no friends, no surrender

Open Office Word duidelijk niet anti-Israël

Broederschap Egypte: ‘mediabeleid leger = duisternis’


Tags:        |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>