Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Meisje verkracht en vergiftigd in India

sticker N3 girl 2014 July Philadelphia street-art Philly woman india

Indiase vrouwen en meisjes lopen niet alleen grote kans om slachtoffer van zedenmisdrijven te worden, ze overleven het geweld vaak niet eens.

Enkele voorbeelden van 13 en 14 september.

graffiti girl Amsterdam Center 2014 August sad meisjeTiener thuis aangevallen, vergiftigd

Een 15-jarig meisje is vrijdag in haar ouderlijk huis seksueel belaagd. Vier aanvallers waren rond middernacht de woning in district Allahabad, regio Uttar Pradesh, binnengedrongen. De commotie ontwaakte de drie broers van het kind maar zij werden door de criminelen mishandeld en in een kamer opgesloten.

sticker Ultragore recordings Spuistraat Amsterdam 2014 April girl blood horror

De mannen vergiftigden de tiener na de groepsverkrachting, schrijft India Times. Het bloedende meisje overleed op weg naar het ziekenhuis. De ouders waren ten tijde van de aanval niet thuis.

Boze dorpelingen belegerden zaterdag het politiebureau. De autoriteiten zouden de verdachten beschermen, menen ze. De zaak lijkt sterk op een bericht over een gifmoord uit datzelfde weekend, hoewel daarin melding wordt gemaakt van een 16 jaar oud slachtoffer.

Meisje (13) verkracht door 4 mannen

India Times schrijft over een andere groepsverkrachting in Uttar Pradesh, ditmaal in de regio Jareefnagar (bij Badaun).

Een viertal mannen kidnapte daar vrijdagnacht een tiener (13) van het terras bij haar ouderlijk huis, waarna het zedenmisdrijf plaatsvond. De politie wist tot dusver twee verdachten te arresteren.

girl cries blood crying poster Amsterdam center 2013 September 'street art'Kind (7) verkracht en gewurgd

Het lijkje van een 7-jarig meisje is vrijdag ontdekt in een poel van het noordelijk gelegen Faizabad, Uttar Pradesh. Ze was donderdagavond verdwenen na het bezoeken van een verjaardagsfeestje in haar wijk.

DNA India meldt dat het kind verkracht werd en vervolgens door wurging om het leven kwam.

Politicus verkrachtte juriste

De politie van de westelijke regio Maharashtra onderzoekt een aanklacht tegen Laxman Dhoble, leider van de Congrespartij en voormalig deelstaatminister. Volgens India Today beweert een juriste drie maal door de politicus verkracht te zijn tussen 2011 en 2013. Hij mishandelde de vrouw ook en maakte “obscene foto’s” van haar.

De politie meldt dat Dhoble voorlopig niet gearresteerd zal worden.

Arrestaties om video’s ‘Slangenbende’

De politie van Hyderabad heeft vier mannen opgepakt wegens het via WhatsApp verspreiden van verkrachtingsfilmpjes. Het beeldmateriaal was volgens India Express gemaakt door de ‘Slangenbende’. Deze groep zedendelinquenten drong woningen binnen en verkrachtte daar de aanwezige vrouwen. Slachtoffers werden bedreigd met een meegenomen slang.

snake sticker Undead DBC Amsterdam center 2013 August slang

De arrestanten zijn in de leeftijd van 34 tot 50 jaar oud. Er waren al eerder mensen opgepakt wegens het delen van de video’s. De politie wist tot dusver acht bendeleden te vangen.

DF

Gerelateerd:

Uitzendbureau blijkt slavenhandelaar

Groepsverkrachting zus verkrachter India

Groepsverkrachting zusjes na ontvoering

Predikant dwong meisjes in prostitutie

Meisje (7) verkracht & opgehangen in India


Tags:        |      |      |      |      |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>