Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Meisje verdedigt zich tegen handtastelijke Koran-leraar

sticker M-town rebels Amsterdam Apollolaan 2013

Expat-gezin huurt man uit Bangladesh om kinderen geloofskennis bij te brengen maar haalt aanrander in huis.

Terwijl de 22-jarige man vol lof leek over het reciteren van de Koran door het 11-jarige meisje dat hij bijles geeft, betastte hij haar tegelijkertijd.

sticker chicks on kicks AmsterdamDeze M.O.H. werkt dan al anderhalf jaar in de Emiraten voor een Indiaas gezin, met wiens zoontje (7) hij ook de islam bestudeert.

Volgens de vader (43) zou de Bengalees pas onlangs misbruik van de situatie gemaakt hebben toen hijzelf en zijn vrouw elders in huis druk waren:

sticker Whois dark girl shotgun Amsterdam 2013

“Tot drie keer toe probeerde de man haar intieme zones te betasten, maar telkens verweerde mijn dochter zich succesvol. Dat vernam ik via de ouders van een schoolvriendinnetje.”

Het kind zou haar klasgenoot verteld hebben over M.O.H.’s vreemde gedrag en dat hij uiteindelijk teleurgesteld hun huis had verlaten.

Over zes dagen doet de rechter een uitspraak in deze zaak.

DF

Gerelateerd:

Zuid-Afrika: meisje (12) bijt tong verkrachter af

Marokkaanse vrouw minst crimineel in Emiraten

GB: 500 imams prediken tegen pedofilie

De Rode Brigade: vrouwen tegen seksueel geweld India

Saudische imam martelt, verkracht en doodt eigen kindje

Verkracht ‘ns een Officier van Justitie!

Verkrachting Brussel stigmatiseert allochtoon

Kinderlokker-lokker opgepakt na zelfmoord professor


Tags:        |      |   

1 reactie

  1. De koran roept op tot moord, strijd en geweld tegen niet-moslims…“Strijdt tegen hen tot de afgodendienst niet meer bestaat en de religie geheel aan Allah behoort.” [2:193, herhaald in 8:39]…“Als zij zich van u afkeren, grijpt hen en brengt hen ter dood waar ge hen maar vindt.” [4:89] Tot op heden staat op geloofsafval de doodstraf….“Ik zal terreur zaaien in het hart van de ongelovigen. Slaat hun het hoofd af, verminkt hen in alle ledematen.” [8:12]…Het bekende “vers van het zwaard” luidt : “Doodt de afgodendienaars waar ge hen maar vindt, neemt hen gevangen en belegert hen en bereidt hun alle soorten hinderlaag.” [9:5]…De Koran-formule voor integratie in een niet-islamitische omgeving luidt als volgt : “Strijdt tegen de ongelovigen in uw omgeving, en laat hen hardheid in u vinden.” [9:123]…“Luistert niet naar de ongelovigen en bestrijdt hen met grote ijver.” [25:52] …De Islam is GEEN godsdienst van de vrede, maar een godsdienst van triomf en onderwerping van andersdenkenden…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>