Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Pakistan: zelfmoord na groepsverkrachting

graffiti girl Amsterdam Center 2014 August sad meisje

Laksheid bij de politie heeft een Pakistaans meisje de dood in gedreven. De studente hing zich zondag op nadat zij slachtoffer van een groepsverkrachting was geworden.

Volgens de vader vloeit de zelfmoord voort uit bedreigingen die zijn dochter ontving van de hoofdverdachte. Hij en een medeplichtige hadden de studente begin juni ontvoerd uit haar huis. Het meisje werd op een motorfiets meegenomen naar een woning waar zich nog drie mannen bevonden. Het vijftal verkrachtte haar vervolgens.
Souledoutstudios sticker pig police 2014 February Amsterdam center swine hog

De autoriteiten registreerden de zaak naar eigen zeggen op 8 juni maar vonden het niet nodig de zedendelinquenten te arresteren. Een politieofficier probeerde de ouders zelfs in een schikking met de verdachten te dwingen, meldt Dawn. De agent zou inmiddels geschorst zijn.

De zelfmoord vond plaats in Yazman, Oost-Pakistan.

DF


Tags:        |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>