Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

GB: meisje (18) levend onthoofd door Irakees

sticker Bored Vuer 2014 July Philadelphia girl knife throat crime

Een 21-jarige Brit met Iraakse wortels heeft zijn vriendinnetje op gruwelijke wijze vermoord. Hij onthoofdde de tiener terwijl ze nog leefde.

Aras Hussein stak zichzelf na het misdrijf op 4 juni 2013 met een mes in de borstkas en rende vervolgens naakt naar buiten, meldt The Daily Mail. Hij vertelde hulpverleners dat hij de achttienjarige Reema Ramzan (foto) ook verkracht had.
sticker Revenge psychotronic man Amsterdam center 2013 September tiger

De man uit Sheffield had het meisje proberen te chanteren met seksuele foto’s, voor als ze de relatie zou durven beëindigen. Familieleden van Reema waren het naar verluidt oneens met de verhouding tussen de twee.

Aras, die volgens zijn advocaat aan schizofrenie lijdt, beet een agent die probeerde te verhinderen dat hij ziekenhuismedewerkers aanviel.

DF


Tags:        |      |      |      |      |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>