Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Opnieuw vrouw gruwelijk verminkt

sticker Bored Vuer 2014 July Philadelphia girl knife throat crime

In Marrakesh is een 28-jarige vrouw op brute wijze bewerkt met een scheermes, kort na een overeenkomstig incident in dezelfde Marokkaanse stad. De echtgenoot van Samira pikte het niet dat ze van hem wilde scheiden.

Hij onderschepte zijn eega terwijl ze naar een notaris onderweg was om de echtscheiding af te handelen. De Noord-Afrikaan riep tijdens de aanval dat hij “haar gezicht zou verminken”, schrijft Morocco World News.

Zaira graffiti street-art woman hijab girl Amsterdam Spuistraat 2014 NovemberZijn jonge vrouw bleef achter met diepe wonden op het gelaat en moest worden gehecht. De man is direct na het misdrijf gearresteerd.

Verkrachters trouwden slachtoffers

Samira was met hem gehuwd na een verkrachting. De Marokkaanse wet gaf zedendelinquenten tot voor kort het recht om hun minderjarige slachtoffers te trouwen. Het stel was dus vermoedelijk al minstens tien jaar samen.

sticker 2014 May Amsterdam Center love locks

De geweldsuitbarsting vertoont sterke gelijkenissen met een scheermes-aanval van afgelopen weekend. Toen werd de 17-jarige Khawla door haar echtgenoot om soortgelijke redenen op straat verminkt.

DF

Gerelateerd:

‘Marokkaanse vrouw is onderdanig’

Twee Marokkanen vermoord in Spanje

Kolonel geschorst na weigering hand vrouw

Zware straf seksuele intimidatie Marokko


Tags:        |      |      |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>