Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Marokko = ‘Mekka voor sekstoerisme’

Riga sticker man met pijp

De Marokkaanse monarchie heeft zijn populariteit bepaald niet vergroot met het vroegtijdig vrijlaten van de 63-jarige pedoseksueel Daniel Galvan.

Voor het misbruiken van elf kinderen was hij veroordeeld tot 30 jaar cel, maar kwam dankzij de amnestie van koning Mohammed VI al na achttien maanden op vrije voeten.

In diverse steden braken daarom gisteren protesten uit, waar volgens demonstranten de politie zeer hard optrad.

sticker stop violence against children Noire Amsterdam 2013“Deze man misbruikte arme, kwetsbare kinderen en dit was de eerste keer dat een pedofiel hier zwaar bestraft was”, zegt advocaat Hamid Krayri. “Door de vrijlating is een der belangrijkste rechterlijke besluiten uit de Marokkaanse geschiedenis weggegooid.”

Filmmaker en activiste Maria Karim noemt het besluit niet alleen ‘een vernedering’ voor de slachtoffers van een seksueel roofdier, maar vreest ook dat het een boodschap van straffeloosheid uitzendt naar pedo’s die nog op vrije voeten zijn.

Volgens het Ministerie van Justitie – dat naar eigen zeggen niet betrokken was bij de samenstelling van de lijst vrijgelatenen – heeft de koning het recht om gevangenen pardon te verlenen “hetgeen zonder twijfel de nationale belangen dient”.
sticker 'kroon op vinger'

Najat Anouar van stichting “Handen van mijn kind” riep met haar opvallende steunverklaring aan de koning zich de woede van hackers op de hals, terwijl de prominente blogger ‘Ibn Kafka’ zijn kritiek op Mohammed VI bepaald niet onder stoelen of banken stak.

sticker Pimpalicious flame of the city Amsterdam August 2013“Marokko is het Mekka voor sekstoerisme”, zei hij, “en de autoriteiten gedragen zich als pooiers en hun trawanten.”

DF

Gerelateerd:

Marokko: video zelfmoordpoging uitgehuwelijkt meisje

GB: 500 imams prediken tegen pedofilie

Seksueel geweld India voorlopig niet voorbij

‘Pedofielen’ willen aftreden kinder-ombudsman Rusland

‘(L)overheid’: de staat als pooier


Tags:        |      |      |      |      |      |      |      |   

2 reacties

  1. De wil van Allah gaat me wat ver, eerder die van een corrupte monarch die z’n hol afveegt met de mening des volks.

  2. Dit is de wil van allah, goed blijven bidden allemaal. Wollah wackbar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>