Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Marokko: meisjes ontvoerd na FB-chat

sticker Team 13 Amsterdam center 2014 March girl woman

De politie van Casablanca heeft twee tienermeisjes weten te bevrijden na een ontvoering in Marrakesh.

Het onderzoek naar de vermiste kinderen duurde in totaal vier dagen. De Marokkaanse meisjes konden worden opgespoord dankzij inspanningen van de vader van een der slachtoffers. De man ontdekte op de Facebookpagina van zijn dochter dat zij gechat had met mensen uit Casablanca.

sticker dark face Amsterdam East 2014 March sinister crime

De autoriteiten wisten een etmaal nadat de vader een klacht had ingediend een van de verdachten te arresteren, schrijft Morocco World News. Deze persoon leidde agenten naar de locatie waar de meisjes gevangen werden gehouden.

Het onderzoek is nog niet ten eind, aangezien de autoriteiten het bestaan vermoeden van een omvangrijker crimineel netwerk dat is gespecialiseerd in het ontvoeren van minderjarigen.

DF

Gerelateerd:

Zusjes ontvoerd en verkracht in Pakistan

Ontvoerd meisje India gered na ‘huwelijk’

Kinderen Mexico om organen ontvoerd

Meisjes ontvoerd voor prostitutie

Video: bruid-kidnap leidt tot moord


Tags:        |      |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>