Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Marokko arresteert mensenhandelaars

sticker niqab Amsterdam Centre 2013 nikab

De politie van Rabat heeft een netwerk ontmanteld dat zich bezighield met het smokkelen van jonge meisjes richting de Golfregio. De criminelen richtten zich vooral op het vervalsen van paspoorten en geboortecertificaten.

Het Marokkaanse ministerie van binnenlandse zaken kwam de bende op het spoor na een tip van de Saoedische ambassade, schrijft Morocco World News. De meisjes werd een goede toekomst beloofd in de olierijke landen van het Midden Oosten. Sommigen zouden er gaan werken, terwijl anderen er een huwelijkspartner vonden.
islamic scarf sticker  veil hijab shayla Amsterdam North 2013 September hoofddoek

De eerste verdachte werd opgepakt op luchthaven Mohammed V, waarna men zes andere mannen en enkele vrouwen wist te arresteren in verband met de zaak. Overige verdachten werden later nog in hechtenis genomen.

Leden van het netwerk lieten de meisjes betalen voor de vervalsingen. Activiteiten van de groep concentreerden zich in hoofdstad Rabat.

DF


Tags:        |      |      |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>