Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Marokkanen geen moslims, maar gewoon achterlijk

sticker zeg woelah Sam Godfried Amsterdam 2013

Terwijl in Rotterdam een gevaarlijke, lichtgetinte crimineel van slechts 17 ontsnapt tijdens begeleid verlof, wordt een autochtoon gezin weg ‘gesard’ in Amsterdam West.

Na ernstige geweldsdelicten rond het voetbal, examenfraude op Scholengemeenschap Ibn Ghaldoun en een waaier aan interne liquidaties zorgt het meest verrotte deel van de Marokkaanse biomassa op Nederlands bodem als vanouds voor de nodige ellende.

sticker invasive species Amsterdam

In plaats van de invasie uit deze derderangs cultuur te keren faciliteert de overheid juist immigratie en subsidieert ‘de staat’ zelfs huwelijksfeesten voor deze mensen à duizenden euro’s per bruiloft.

sticker watch out tics Amsterdam De Pijp August 2013 pas op tekenIs dit de manier van de regenten om het volk te laten boeten voor zijn ‘onderhuids racisme’?

Deze post-Christelijke variant op de erfzonde geeft – in eigen ogen – de Evangelische loverboys van het CDA plus wat salonsocialisten, nepliberalen, milieufanaten en multiculturalisten in de volksvertegenwoordiging het recht (zo niet ‘de plicht’) de ‘maakbare samenleving’ tot op het bot uit te zuigen ten behoeve van zichzelf, de (semi)collectieve sector en de schier oneindige hordes weinig verlichte parasieten uit de zogenaamd islamistische wereld.

Waarom gebruik ik het woord ‘zogenaamd’?

sticker boerka Amsterdam burqa'sDe profeet Mohammed zou gezegd hebben: “hij, wiens buren niet veilig zijn voor zijn wangedrag, is geen gelovige” en zo iemand “ zal het paradijs niet binnen gaan!”

Geert Wilders maakt dus een denkfout als hij onstuitbare Marokkaanse criminaliteit, stuitende overlast en ‘t grenzeloze parasitisme koppelt aan een geloof dat die mensen zouden hebben.

Gezien de terreur die Nederlanders van deze mee-eters met hun dubbele nationaliteit ondervinden is het dus onwaarschijnlijk dat meer dan een paar procent van hen gelooft in Allah, de rest bekeerde zich allang tot het subsidiïsme.

sticker religion rulers god disbeliever satan business Amsterdam 2013 November

Ogenschijnlijk is Mekka nog de bid-richting, maar dit is louter buitenkant.

Want terwijl de ‘slaven van Allah’ in diepe onderwerping geknield de verzen brabbelen verwent men de salonsocialisten stiekem oraal.

graffiti gelei Amsterdam noordIn die voorovergebogen houding voelen zij tevens hoe de warme gelei van uitkeringen en subsidies geleidelijk hun darmen vult, zodat men door kan gaan met paren & baren in en uit ditzelfde lichaamskanaal.

Na afloop van hun ‘onderwerping’ vinden deze munafiqoen zo’n klisma van de verzorgingsstaat wellicht een eerlijke ruil voor wat restanten smegma op baard of snor, maar wees gerust: om moslims gaat het in elk geval niet.

sticker fap the system Amsterdam anti-politics 2013DF

Gerelateerd:

Ibn Ghaldoun & ‘Multi culti cooking’

NL’se Marokkanen ondermijnen sympathie Palestijnen

Belemmert de overheid integratie van Marokkanen?

Ter verdediging van imam Fawaz Jneidsticker rat rapsodie Amsterdam 2013

Subsidies corrumperen islamitische organisaties

Terreur tegen buren is onislamitisch

Geert Wilders trots op Ahmed Aboutaleb

Groene fondsen Milli Görüs niet halal

Seksuele voorlichting niet taboe in islam

Sayyid Qutb over vrijheid in de islam: ‘Mijlpalen’ (1965)


Tags:        |      |      |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>