Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Man vermoord en in stukken gehakt door vrouw & zoons

sticker Assgoblin 2014 July Philadelphia street-art Good ol' dad

Afgelopen juli werd de 42-jarige Hussein Tawfiq Fadel uit een buitenwijk van de Libanese hoofdstad Beiroet opgegeven als vermist.

Zijn vrouw N.N. had vervolgens Fadels familieleden verteld dat hij het gezin verlaten had voor een andere vrouw, maar dit bleek een leugen die was bedoeld om haar rol in een nogal macaber misdrijf te verhullen.

sticker Raw Tools hammer Amsterdam center August 2013 hamerOp de dag van de ‘vermissing’ zou de vrouw slaappillen door de koffie van haar echtgenoot gemengd hebben. Hierna zouden zij, haar twee zoons Fadel omstebeurt in zijn buik en rug gestoken hebben, samen met ene Mohammad Awada (18).

In de badkamer werd het lijk vervolgens met behulp van zagen, messen en een hamer is stukken gehakt, waarna de delen in zakken gestopt werden en vervolgens gedumpt in de Ghadir Rivier. De dochter in het gezin was dankzij de slaappillen van N.N. geen getuige van de moordpartij.

De politie werd uiteindelijk getipt door Syriër ‘Anas’, die momenteel ook vastzit. In dronken staat zou Awada hem het misdrijf hebben bekend. Een broer van het slachtoffer beschuldigde de vrouw ervan een liefdesrelatie met Awada te hebben, iets waar Fadel ongelukkig mee zou zijn geweest.
sticker 'disco splatters'

Hoewel de vrouw en haar zoons schuld bekend hebben beweert Awada het misdrijf in z’n eentje gepleegd te hebben. Onduidelijk is nog of Fadel zijn gezinsleden heeft misbruikt.

DF

Gerelateerd:

Mekka: man in cel tijdens huwelijksnacht

Saoediër zal been verliezen om niet betaald bloedgeld

Egyptenaar huurt 12 man om verloofde te verkrachten

Uitgehuwelijkt meisje video Jemen ‘liegt en zoekt profijt’

Meisjes naakt op auto’s gebonden & met mes verkracht

Libanon: verkrachting binnen huwelijk nu ‘overtreding’

Saudische geestelijke martelt, verkracht en doodt eigen kindje


Tags:        |      |      |      |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>