Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Man mixt Aids-bloed in thee gevangenis

sticker creativiteit bevrijdt young in prison Amsterdam

De rechtbank van Dubai heeft zondag een gevangene veroordeeld tot een half jaar celstraf om een poging veertig medegevangenen te besmetten met het Hiv-virus. Het incident stamt uit augustus 2013.

H.H. (20) bedreigde in de keuken van het cellencomplex een werknemer die op dat moment eten bereidde voor de veertig gevangenen van de afdeling eenzame opsluiting. De aidspatiënt uit de Emiraten gebruikte de deksel van een ketel om zijn pols door te snijden, waarna hij zijn bloed mengde met de thee.
graffiti Bust Amsterdam center 2013 Bust-art September young crook boy prison

De veroordeelde vond het een ‘onlogische beschuldiging’, meldt Gulf News. “Hoe kan ik iemand bedreigen als ik in eenzame opsluiting zit?”, vroeg hij zich af.

DF

Gerelateerd:

Hoer maakt bloed-ketchup uit wraak om AIDS

Zware jongen geslacht tijdens Suikerfeest

Massaal gevecht gevangenis VS om gegrilde sandwich

Russische kat smokkelt heroïne


Tags:        |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>