Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Man koopt meisje (16), misbruikt haar 7 mnd

'N3' sticker Philadelphia woman india 2014 July street-art girl hindu

De kinderbescherming van de stad Cuddalore, Oost-India, heeft een 16-jarig meisje bevrijd uit de klauwen van een sadist. De man kocht het kind in januari van een arm stel en mishandelde haar sindsdien.

Het meisje is volgens The Times of India via een tussenpersoon uitgehuwelijkt aan ene S. Kuppusamy. De tiener werd aan het begin van elk weekend bij haar ouders opgehaald door de man, die het meisje vervolgens in zijn eigen huis seksueel misbruikte. Kuppusamy (54) dwong het slachtoffer bovendien tot de consumptie van xtc en sloeg haar als ze de drugs weigerde.

sticker woman Amsterdam 2013 girl vrouw female

De wantoestanden werden ontdekt nadat het kind op 18 juli een zelfmoordpoging deed. Zowel haar ouders als de tussenpersoon zijn inmiddels gearresteerd, terwijl Kuppusamy voortvluchtig is.

DF

Gerelateerd:

Meisje (7) verkracht & opgehangen in India

Vrouw helpt man met verkrachten meisje

Verloofde verkracht vlak voor huwelijk


Tags:        |      |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>