Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Man eet moslim (Afrika)

sticker hello my name is monster Amsterdam center September 2013

Een inwoner van de Centraal Afrikaanse Republiek (CAR) beweert dat hij een islamiet consumeerde. Dit deed hij als ‘wraak’ om de moord op familieleden.

Zijn zwangere vrouw, schoonzus en baby zouden door moslims afgeslacht zijn, schrijft de BBC. De kannibaal, bijgenaamd ‘Mad Dog’, achtervolgde met een groep christenen een busje waarin hij de islamiet had zien zitten. Met z’n twintigen dwongen ze de chauffeur tot stoppen, waarna het slachtoffer uit het voertuig gesleept werd. Vervolgens sloegen en staken ze hem, waarna hij verbrand werd. Alsof dit niet genoeg was consumeerde de man ook nog een deel van zijn been. Niemand probeerde in te grijpen.
sticker please be nice to each other Amsterdam center August 2013

Kannibalisme is een zeldzaamheid in CAR, dat de laatste tijd door ernstig sektarisch geweld geplaagd wordt. Veel christenen geloven in magie en tovenarij. Sommige strijders dragen daarom amuletten gemaakt van lichaamsdelen, vanuit de gedachte dat dit ze onoverwinnelijk maakt.

Sinds december zijn zo’n duizend mensen omgekomen bij het geweld en werden tienduizenden verdreven van huis en haard.

DF

Gerelateerd:

‘Killer-cannibal’ opgepakt in India

Familie verbrandt huishulp (14) levend

Begrafenisondernemer steelt genitaliën

Satanistische gezinsmoord Zuid-Afrika

Kannibaal-verkrachter & ex-pastoor in stukken gehakt


Tags:        |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>