Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Maiwand Al-Afghani, mijn nieuwe discipel op Twitter

Shabir Burhani aka Maiwand de Thuisblijver demo Museumplein

Marginale bloggers zoals ik bemerken afwijkende patronen in bezoekersaantallen vrij snel.

Dan trekt een artikel (‘post’) dat normaliter nauwelijks bezocht wordt plots tientallen keren meer aandacht, zoals vanavond laat ineens mijn verhaaltje over Shabir Burhani alias Maiwand de Thuisblijver alias Maiwand Al-Afghani.
sticker boerka Amsterdam burqa

Kort geleden was hij actueel in verband met ronselpraktijken in ‘Denhagestan’, zoals GeenStijl de meer Islamitische delen van Den Haag noemt*. Hij probeerde er mensen te werven voor de Syrische burgeroorlog en bleek al eerder geen groot fan van de westerse cultuur.

Maiwand de Thuisblijver demo MuseumpleinMijn enige toevoeging aan het bekende verhaal in de media was dat ik hem herkende van de demonstratie tegen de film “Innocence of Muslims”, op Museumplein herfst 2012.

Tijdens het overigens matig bezochte protest nabij het Amerikaanse consulaat was ik langsgefietst en had er enkele foto’s gemaakt.

Wegens de overdaad aan materiaal postte ik de afbeelding waarop hij stond aanvankelijk niet, maar later dus toch. Het leek me nieuwswaardig en een blogger behoeft nu eenmaal content.

Zelf had ik het artikel nergens gelinkt dus stelde het recente bezoekersgolfje me voor een klein raadsel, tot Twitter me over mijn nieuwe discipel inlichtte: Maiwand Al-Afghani van de Islamic State of Europe.

Maiwand Al-Afghani Twitter Islamic State Europe

Omdat ik het ‘tweeten’ niet echt snap en er ook betrekkelijk weinig meerwaarde in zie – behalve dan voor het organiseren van revoluties – doe ik weinig ermee, maar toch mooi om er een redelijk bekende volgeling bij te hebben!

Hopelijk kwamen hij en zijn vrienden die mijn site wellicht ook bezochten tot inkeer en zit men nu gezellig aan het bier, zich net als ik te bescheuren over de prehistorische denkbeelden die ze ooit koesterden.

street art sticker 'PNZ' in De JordaanZo nee, dan ziet u mij waarschijnlijk binnenkort voor het eerst (en laatst) op Youtube of Liveleak, terwijl ziedende aanhangers van de Religie van Vrede mij met machetes en hakbijlen onverdoofd villen en klieven ter onderwerping aan de Alziende Schepper des Levens of – als NSA, CIA of een der andere vijftig Homeland gerelateerde veiligheidsdiensten uit ‘The Land of the Free‘ het Twitter-contact registreerde – verdwijn ik simpelweg middels een enkeltje Gitmo in een geheime gevangenis (‘black site’) voor een waterboarding-marathon.

Welterusten allemaal, War = Peace & vrede is met je Maiwand.

Daoud al-Furqan

* hoewel ik dit nieuwe woord vreemd genoeg niet terugvind via Google …

P.S.:
is al bekend of Maiwand AIVD-informant is? False flag is van oudsher immers een der specialismen van deze ‘dienst’.

P.S.2: de nachtmerrie direct na dit Twitter-contact deelde ik met mijn shrink …

Tags:        |      |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>