Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Maîtresse naait topambtenaar China

  • 15 okt 13

  • MEDIA

  • 0 reacties

sticker fap the system Amsterdam anti-politics 2013

Hij schonk haar een luxueuze auto en een dagelijkse hoeveelheid zakgeld van maar liefst 1200 euro, beweert de voormalige minnares van de Chinees Fan Yue (42).

Deze hoge bureaucraat had vier jaar lang een relatie met de 16 jaar jongere Tv-presentatrice Ji Yingnan, die hij een appartement en zelfs een huwelijk beloofde.

Toen Ji er onlangs achter kwam dat haar vriend getrouwd was wekte dit haar woede.

varken op posterIn eerste instantie verdacht ze hem van corruptie en probeerde hem aan te geven bij de autoriteiten.

Nadat ze van hen geen reactie ontving besloot ze afgelopen juni een hele serie foto’s en video’s van hun uitbundige privé-leven online te zetten, wat grote ophef onder de bevolking veroorzaakte.

Hoe kon immers zo’n eenvoudige ambtenaar een dergelijke levensstijl bekostigen, vroegen veel Chinezen zich boos af.

Volgens het officiële persbureau Xinhua is de partijbons direct ontslagen en loopt er een onderzoek naar corruptie tegen de man.

sticker Cost Revs middlefinger Amsterdam 2013

Ji’s aantijgingen werden onder andere gepubliceerd op de site van anti-corruptie blogger Zhu Ruifeng, die vorig jaar bekend werd toen hij een seksvideo postte waarin een hoge ambtenaar figureert.

“Niets is duidelijk in China”, zegt Zhu over de weinig transparante financiële situatie van partijbonzen.

“Het publiek weet niet wat de bureaucraten doen, terwijl maîtresses met ze samenleven, hun geld spenderen en alles weten wat er gebeurt. Als zo’n minnares opstaat ziet de waarheid het daglicht.”

sticker Dikke-vinger soundsystem AmsterdamVolgens een officieel rapport uit 2007 onderhield negentig procent van de topambtenaren die ten onder ging in corruptieschandalen maîtresses – en vaak meer dan een tegelijk.

Uiteraard pikken de machtige bureaucraten dit alles niet zonder slag of stoot en is de tegenaanval inmiddels ingezet.

Zo meldde de officiële krant People’s Daily in mei dat het land niet zijn hoop op minnaressen moet vestigen om corruptie te ontmaskeren.
sticker 100 percent swine penis Amsterdam center 2013 October pig hog

“Sommige van zulke vrouwen eisen steekpenningen of hopen er op onrechtmatige wijze een slaatje uit te slaan. Om de strijd tegen corruptie op hen te vestigen is kwaad met kwaad bevechten.”

Blogger Zhu beweert bovendien dat recent geposte beschuldigingen snel verwijderd worden door de censurerende ambtenaren.

DF


Tags:        |      |      |      |      |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>