Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Dubai: maagdelijkheid dochter verkocht

sticker Pimpalicious flame of the city Amsterdam August 2013

Een Pakistaans echtpaar is in Dubai aangeklaagd voor mensenhandel. Ze prostitueerden hun eigen dochter.

Het duo verkocht zelfs de maagdelijkheid van het kind voor ruim 3.500 euro “om aan de armoede te ontsnappen”, meldt Gulf News.
sticker girl bikini Amsterdam center February 2014 Pane Panetrv woman

Het zestienjarige meisje zou door haar vader onder zware emotionele druk gezet zijn om zich te prostitueren, vertelde ze de rechtbank. De 35-jarige moeder is ook beschuldigd van prostitutie.

De familie lijkt onderdeel van een netwerk van Pakistanen dat zich in Dubai met prostitutie bezighield. Een politie-informant die zich voordeed als een potentiële klant bracht de politie op het spoor van de bende.

DF


Tags:        |      |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>