Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Luke da Duke stickers Amsterdam

  • 19 apr 14

  • MEDIA

  • 0 reacties

sticker Luke da Duke Amsterdam 2013 August grafik warfare

Deze Nederlander is in elk geval al een jaar of vijftien druk met straatkunst en was ook buiten ons land actief. Het kost niet veel moeite zijn stickers in Amsterdam te ontdekken: ‘Luke da Duke’.

De afbeelding is van een hondje, met een enigszins onheilspellende blik in zijn ogen en soms staat de naam van zijn crew Grafik Warfare erbij. Hij maakte ook diverse ‘collabs’, zoals met SNUB en Leor.
sticker mark your territory Luke Duke Amsterdam

Stickers plakken geeft hem een kick, zo blijkt uit een interview. Hij vertelt daarin “geen moralist” te zijn maar hoopt wel dat zijn kunstuitingen mensen een beetje kunnen opvrolijken. “Toegewijde zielen zullen de straatkunst in leven houden.”

Luke verkoopt canvasjes en overeenkomstige kunst online.

DF

sticker Leor Luke da Duke dirty south Utrecht 2013 collabs

sticker Clash of the titans Luke da duke Amsterdam Centrum 2013

sticker Luke da Duke Amsterdam center 2013 September Bite Back

sticker Luke da Duke Arnhem 2014 June mark your terrortory dog

sticker Luke da Duke 2014 May Amsterdam Center bite me

sticker Luke da Duke Amsterdam center September 2013


Tags:        |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>