Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

‘Loverboy’ dwong vrouwen in prostitutie

sticker LN real men dont buy girls Amsterdam center 2014 April

Een gewelddadige pooier is in de VS opgepakt wegens het uitbuiten van diverse Australische jongedames. De 37-jarige Jamaicaan zit sinds januari vast in Florida.

Damion St Patrick Baston liet zijn slachtoffers werken in Australië, Dubai en Amerika. Hij reisde op een vervalst paspoort naar de VS. Volgens zijn advocaat ziet Baston zichzelf als een “liefhebber van vrouwen”, meldt WA-Today.

sticker Pimpalicious we got that fire Amsterdam 2013Hij ontmoette in 2009 T.J.M. (18), met wie hij een jaar later trouwde tijdens een islamitische ceremonie in een Australische moskee. Baston ontpopte zich echter al snel tot een gewelddadige ‘loverboy’. Het meisje werd bijvoorbeeld met haar hoofd door een deur geslagen als ze niet genoeg geld in het laatje bracht.

De man exploiteerde in dezelfde periode een 21-jarige vrouw uit Litouwen. Deze G.P. werd in elkaar gemept en moest soms urenlang onder een gloeiend hete douche verblijven. De rechercheur die G.P. interviewde had in 25 jaar tijd nog nooit zo’n angstig slachtoffer ontmoet.
girl sticker Matteo e1kel Buratto Amsterdam center 2014 March naked woman

De Jamaicaan begon in juli 2011 een romantische relatie met K.L., terwijl hij zich voordeed als muziekproducent aan de Australische oostkust. Baston dwong haar met bedreigingen en geweld de prostitutie in en zou zo’n 200.000 Amerikaanse dollars aan het slachtoffer verdiend hebben. De vrouw moest ook in stripclubs werken.

Het proces tegen Baston, die is aangeklaagd voor mensenhandel en fraude, start op 16 juni.

DF

Gerelateerd:

Hoeren wurgen dwang-pooier

GB: vrouw prostitueert jonge meisjes

Meisjes ontvoerd voor prostitutie

Vrouw tot prostitutie gedwongen in Dubai

Meisje (14) ontvoerd, verkocht en geprostitueerd


Tags:        |      |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>