Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Liefdesmoord op agent

sticker i love slutty girls Amsterdam

Een man en zijn vrouw hebben bekend een Zuid-Afrikaanse politieman gedood te hebben. Volgens de openbaar aanklager bij de rechtbank van Nelspruit ging het om een ‘crime passionnel’, een moord uit liefde.

Elizabeth Nomsa Sithole (40) had mei vorig jaar in een casino ruzie gekregen met haar echtgenoot. Deze 42-jarige Muziwakhe was echter door blijven gokken terwijl zijzelf de hotelkamer opzocht.

Voor ze vertrok ontmoette Elizabeth haar voormalige vlam verkeersagent Lucas Zwelabantu Ndinisa (45), met wie ze op haar kamer tussen de lakens belandde. Toen de echtgenoot eerder terugkeerde dan verwacht brak de pleuris uit, schrijft News24. Ruw verbrak de Zuid-Afrikaan het liefdesspel door Ndinisa met een metalen staaf op zijn hoofd te slaan, waarna hij hem wurgde.

graffiti fire skull Amsterdam North 2013 September vuur-schedel

Muziwakhe dreigde nu ook met het vermoorden van Elizabeth tenzij ze hem zou helpen het lijk op te ruimen. Na een huwelijk van twintig jaar deed ze maar wat de man haar vroeg. Ze maakte de kamer schoon en hielp hem het lijk te verbranden, waardoor ze aangeklaagd is als medeplichtige.

DF


Tags:        |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>