Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Jihadi’s gedood bij grens Libanon-Syrië

sticker dog machine-guns Amsterdam center October 2014 assaultrifle weapon

Drie militanten van terreurnetwerk Islamitische Staat (IS) zijn gisterochtend overleden tijdens botsingen met Libanese militairen. De strijd vond plaats in het noordoostelijk gelegen gebergte bij Ras Baalbek, in de buurt van de grens met Syrië.

Volgens een verklaring van het leger raakten ook vier jihadisten gewond toen de soldaten hen aanvielen, zo meldt de Libanese nieuwssite The Daily Star. De strijdkrachten waren in actie gekomen na het ontvangen van inlichtingen over de aanwezigheid van terroristische elementen in het grensgebied.

sticker ISIS inc 2014 June Amsterdam North NDSM terror iraq syria“Deze aanval maakt deel uit van een reeks preventieve militaire operaties om terreurgroepen te vernietigen en om te verhinderen dat ze Libanon infiltreren en hier militairen en burgers aanvallen”, aldus de legerverklaring. De infiltranten zouden bewapend zijn geweest met onder meer kanonnen en zware mitrailleurs.

sticker Kiserny.com machine-guns New York 2013 autumn

In februari beleefde de regio bij Ras Baalbek ook al een inval door militanten. Zowel IS als het Nusra Front zijn actief in het gebied.

DF


Tags:        |      |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>