Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Libanon arresteert serieverkrachters

stencil Spui Amsterdam 2014 June street-art kidnap girls paedophiles torture

De binnenlandse veiligheidsdienst (ISF) van Libanon heeft twee mannen opgepakt die verdacht worden van in totaal ruim zestig verkrachtingen. De zedendelinquenten beroofden hun slachtoffers ook.

Beide mannen opereerden onafhankelijk van elkaar in het noorden des lands, schrijft The Daily Star.

sticker girl woman Amsterdam center January 2014 014De 34-jarige H.H. (foto) werd gearresteerd op 9 juni. Agenten vonden twintig damestasjes en een vuurwapen in het huis van de verdachte. De man bekende vervolgens ruim vijftig verkrachtingen die gepaard gingen met berovingen.

H.H.’s modus operandi was als volgt. Hij lokte vrouwen mee door ze een lift aan te bieden. De slachtoffers werden vervolgens op een afgelegen terrein verkracht en beroofd.
sticker woman hands face February 2014 Leiden center girl meisje

De man bekende tegenover de agenten bovendien een jongeman te kennen die op ongeveer dezelfde wijze te werk ging. De ISF wist deze 22-jarige A.G. een dag later op te pakken. A.G. dwong vrouwen onder dreiging van een mes in zijn auto plaats te nemen, waarna hij ze verkrachtte en beroofde.

De ISF roept slachtoffers van beide mannen op zich te melden bij de autoriteiten.

DF


Tags:        |      |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>