Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Leraressen ‘deden’ scholier (VS)

girl sticker Matteo e1kel Buratto Amsterdam center 2014 March naked woman

Justitie in de Amerikaanse staat Louisiana onderzoekt sinds begin vorige week een opmerkelijke zedenzaak. Een leerling van Destrehan High School zou een trio beleefd hebben met twee van zijn onderwijzeressen. 

De orgie vond niet plaats op het schoolterrein, meldt WGNO. Een geïnterviewde jongeman omschrijft een van de docentes als “cool”. Nadere details werden nog niet bekendgemaakt.

sticker Ketel 1 broek uit op je hoofd Arnhem 2014 June sex

Lerares vree herhaaldelijk met scholier

De Amerikaanse rechter hoorde vrijdag de bekentenis van een vrouw uit Bay City (Michigan), die diverse malen de liefde had bedreven met een 14-jarige knul. Volgens M Live loopt onderwijzeres Sarah M. Raymo nu risico op 15 jaar celstraf.

De erotische uitspattingen vonden plaats in schooljaar 2012 – 2013. Het tochtige schepsel had rond kerstmis de jongen gevraagd na te blijven, waarna het er in het klaslokaal heet aan toeging.

Het duo vree in de daarop volgende maanden diverse malen in zowel het schoolgebouw als bij Raymo (32) thuis. Ze zond de tiener ook naaktfoto’s en beloonde hem met tabak en alcohol. De sekslerares werd gearresteerd in januari.

sticker vagina Amsterdam Amsterdamse Brug 2014 Juni sexFellatio-video is bewijsmateriaal

Het ziet er niet best uit voor zedenmonster Nicole Dufault. De aanklager in dit proces beweert over een seksfilmpje te beschikken waarin de 35-jarige docente een van haar pupillen afzuigt, meldt NJ.com.

Dufault wordt verdacht van orale en vaginale seksuele escapades met in totaal een vijftal jongeheren (allen 15 jaar oud) van haar school. Copulaties vonden plaats op de campus en in haar auto.

Taaldocente wipte pupil

Mandy Lynn Davenport, een ex-taallerares uit de plaats Ankeny (Iowa), heeft vrijdag toegegeven seksueel contact te hebben gehad met een voormalige scholier.

sticker 139 vagina Amsterdam December 2013 sex seks

De vrijpartij met de destijds 17-jarige jongen gebeurde in januari 2012. Davenport (33) nam volgens The Des Moines Register ontslag in april.

DF

Gerelateerd:

Lerares zoog meerdere scholieren

Docente VS had seks met scholier (13)

Sekslerares (29) neukt jongen in klaslokaal

Meisje (15) ‘groomede’ mannen online

Docent zendt ouders naaktfoto’s dochter


Tags:        |      |      |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>