Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Laffe racist (27) speelt ‘knock-out game’

Sticker the mad slapper Amsterdam ndsm 2013 December man hat dollars

Een blanke Amerikaan uit Texas is aangeklaagd voor het mishandelen van een bejaarde neger in een zogeheten haat-misdaad.

Met een vuistslag brak Conrad Barrett (27) eind november de kaak van een 79-jaar oud slachtoffer in een ‘knock-out game’. De man stapte uit zijn auto in het plaatsje Katy toen hij werd aangevallen, schrijft New York Daily News. Na de klap rende Barrett lachend weg.

sticker criminal Amsterdam center August 2013 misdadiger

De bejaarden-mepper was vervolgens zo slim om de video die hij van de aanval gemaakt had te tonen aan iemand in een bar.

De toeschouwer bleek een agent die op dat moment geen dienst had. Na Barretts arrestatie ontdekte de politie ander racistisch materiaal op zijn gsm.

Overtreders van de Wet ter Voorkoming van Haat-misdaden kijken aan tegen maximaal tien jaar celstraf en een boete van 250.000 dollar.

DF


Tags:        |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>