Poliziek

Poliziek

Ben je scholier, bezorgen politici je een dip of vind je politiek zelfs ronduit ‘sick’? Dan is Poliziek misschien interessant voor jou! Deze website bespreekt verontrustende aspecten van overheden en politiek zoals onvrijheid, geldverspilling, polarisering, oorlog, doofpotten, onverdraagzaamheid, complotten, oplichterij, nepotisme, genocide, taalvervuiling, slavernij, maatschappelijke ontwrichting, corruptie, ongelijkheid, censuur, demagogie, incompetentie, onrecht, zelfverrijking, indoctrinatie, parasitisme, stagnatie, propaganda, sociale desintegratie en onbetrouwbaarheid. Zijn dit onwenselijke randverschijnselen van het ‘politieke bedrijf’ of vormen zij daarvan juist de kern?

Laat de verwoesting van NL maar aan de staat over

Riga sticker Clownin Lenin
Misschien wel het belangrijkste kenmerk van zowel communisten als nationaal-socialisten is dat zij de onderdanen van de staat beschouwen als een soort brandstof voor het collectief. Zo pakte Hitler de joden en zigeuners uiteindelijk al hun eigendommen af en door ze vervolgens in te zetten in zijn slavenkampen wist hij ook nog een fors deel van hun lichamelijke proteïne om te zetten in energie. Stalin paste dezelfde strategie toe op de koelakken, de vrije Russische boeren. Technisch gezien liepen de belastingen voor deze groepen dus op tot boven de honderd procent, hetgeen inmiddels als misdadig beschouwd wordt.

Vreemd genoeg lijken slechts weinigen stil te staan bij ontwikkelingen die erop wijzen dat de Nederlandse overheid in toenemende mate de Verelendung van Nederland orkestreert.

sticker 'Build your new world', RigaDoor de recessie heeft de gemiddelde inwoner het al relatief zwaar, maar in zijn oneindige stupiditeit sodomiseerde minister De Jager ons ook nog eventjes met een btw-verhoging en de forensen-taks tussendoor. Arbeid dient immers bestraft in onze polder. Vervolgens lanceerde de SP het ‘geniale plan’ om de onderklasse te compenseren voor de gestegen kosten in het levensonderhoud, hetgeen de belastingdruk op de middenklasse slechts zal vergroten.

Als de staat het geld nu nog verstandig gebruikte zou dit beleid wellicht nog enige populaire steun genieten, maar wat blijkt? Gemeenten verkwisten – als vanouds – het geld op onnavolgbare wijze, op grote schaal wordt de toeslag voor de kinderopvang oneigenlijk gebruikt en wordt de belastingbetaler op alle mogelijke manieren verneukt door allerlei - zoals gebruikelijk onbestrafte – fraudes en corruptie.

Beste Nederlanders, hoe stoppen we deze ellendige parasieten?

DF 


Tags:        |      |      |      |      |      |      |      |   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>